Mys med älsklings tjejerna ikväll.

Mys med älsklings tjejerna ikväll. Nu är jag hemma hos mina föräldrar och myser med min systersdotter Emelie med kolsvart hår, inte lik oss ljusa i familjen utan hon fick Chabbes svartskalle hår haha. Sen har vi min brorsdotter Cassandra som fick ett fint blont hår efter oss Blondiner:) eller jag känner nog mig blond fast jag inte är det . Som barn var jag ljusbrun eller lätt brunröd för min passa har mörkt hår och min mamma är Blondin fast hel syrian. Ok nu vart det massa blond svart rött brunt och nästan färgkartan jag börjar prata om men min inlägg skulle handla om hur mycket jag älskar mina syskonsbarn. Nästan lika mycket som jag älskar mig själv och det är sjukt sjukt mycket, tror ni fattar poängen hehe. Jag glömmer alla bekymmer och annat trist så fort jag får träffa familjen eller deras underbara barn som jag älskar så mycket. Ni anar inte hur mycket jag skulle vilja ha egna barn men ändå så blir det inte av eftersom jag måste ändra livsstil väldigt mycket och sen har jag nå…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Mys med älsklings tjejerna ikväll.

  1. Felicia G says:

    såå söta tjejer!
    Tack för tipset om Neulash.se, de säljer även sina produkter där, lite enklare än att åka från Jkpg haha, Dankish :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.