Glada studenter höll mig vaken på tåget

Glada studenter höll mig vaken på tåget. Sitter på tåget påväg från Södertälje och är påväg hem med världens huvudvärk. Trodde jag skulle få lugn och ro men träffade på massa härliga glada studenter som var påväg ut för att fest inne i stan och två av tjejerna ville få min autograf på armen och killarna tog bilder. Självklart var det ok fast jag hade ont i huvudet men efter ett tag släppte den hehe tack för att ni höll hela vagnen igång. Jag gillar verkligen att se unga härliga ungdomar på fest humör för det påminner mig om när jag var knappt 17år och åkte in till stockholm med vänner för att roa oss i storstaden. Fast jag flyttade till stan direkt efter det för kändes som om allt hände i stan och inte Södertälje. Snart är jag hemma och kommer nog inte att blogga mer för ikväll så godnatt alla läsare och kram på er hela gänget på tåget som läser min blogg

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Glada studenter höll mig vaken på tåget

  1. Linda says:

    Hej bobby!
    har de sett bella&tyra show när kissie gästade?
    det här är pinsamt, kan ingen sätta henne på plats? jag skäms..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.