Bilderna från Jönköping KICKS

Hej härliga Kristihimmelfärdsdag 🙂 Solen skiner idag till skillnad från vad den gjorde i regning Jönköping igår och det var ju lite synd eftersom jag tror att det hade kommer ännu mera folk till nya butiken som Kicks öppnade, men det var ändå massor med härliga små tjejer som välkommnade mig och mitt gäng ordentligt..

Påväg ner var vi pigga och glada

Fa va gulliga och söta ni Jönkoping borna är speciellt alla gulliga tjejer som kom fram och ville få tips och styling, förlåt för att mina påsar med goddiebag inte hann komma ner med posten med jag gav alla som handlade nåt en spray+läppsyl och free styling och delade även ut massa hårsprayer till många som var kvar i slutet för jag insåg att posten inte kom hehe

Va gulliga alla tjejer på bilden var men speciellt lilla tjejen som Nadja fixade en mini styling på hehe hom kom in i personalrummet för att visa sig för mig, blyg men sååå sweet, minns inte namnet på er alla som tog bilder med mig men om ni har nån fin bild på oss kan ni länka den så kanske jag lägger upp dom på min blogg kram igen alla glada

Personalen på KICKS är mer än trevliga och det gäller även på alla KICKS butiken i hela landet men speciellt igår 🙂 Verkligen snälla med bra service till kunderna och bra sammanhållning, blondinen var en duktig men framförallt rolig LADY-GAGA  älskare hehe som var lånad från Dion och skit kul kille (farao) Anna, Rita,Inger,Maria,Chirin med systern Daria och några fler personal var det men jag minns inte alla namn men minns att dom var så fina och snälla:-))

Filip var våran trogna förare eftersom jag inte har körkort men har en liten Bobby bil åndå hehe och sötaste Nadja fick sitta fram eftersom hon lätt blir åksjuk medans vi satt där bak och hade skit kul med en massa roliga storys som jag inte minns för tydligen var dom inte så bra, det var Simon som berättade dom :-)) Sabina var på party humör påvägen hem eftersom hon gick direkt hem och bytte om till party blåsan medans jag gick hem och vilade efteråt, börjag ju bli gammal hahahahahah

10 tankar om “Bilderna från Jönköping KICKS

  1. Julia Ahlström says:

    vad hände med tävlingen?
    vilka är de lyckliga vinnarna som får varsit paket med neuLahs? 😀

  2. Linn says:

    hej =) asså jag bor i jkpg och dom som jobbar på kicks nere i stan är faktiskt inte speciellt snälla mot kunderna… det e därför jag alltid går till kicks på a6 😛 gillar dina produkter sjukt mycket =) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.