Grattis Kicks Jönköping till nya butiken

Grattis Kicks Jönköping till nya butiken. Idag öppnade nya Kicks butiken i Jönköping och vi var på plats för att styla massa tjejer.:-) nu sitter vi i bilen på väg tillbaka till stockholm för att göra stan lite mer sexig.. Det är så kul att göra sånt här som en annan sak i vardagen, för man träffar så mycket nytt folk och lär känna sina kollegor på fler nya sätt 😉 har tagit massa bilder, så lägger upp allt Inatt när jag kommit hem igen. Tack till alla söta som varit och träffat oss idag, ni är guld värda! Puss på er alla från Bobby och crew:-*

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Grattis Kicks Jönköping till nya butiken

 1. Liisa Adolfsson says:

  Det var såååååå kul att träffa dig Bobby! Du verkade vara en sån go kille med massa humor! Sjukt duktig på det du gör och så himla snygg! 😀 STOR KRAM!

 2. J says:

  herregud, vilken gåva från gud du är det är sjukt att man kan vara så SNYGG! fyfan. Synd att man bara inte vågade gå fram, oh ångrar det så…. 🙁 🙁 planerade kvällen innan vad jag skulle säga till dig, men när jag väl såg dig försvann allt… Hoppas jag får se dig igen. Men du verkar hur go som helst, och är så himla glad för din skull! Sköt om dig!

 3. Julia says:

  Måste bara säga att jag tycker att du var sjukt trevlig och hjälpsam! Du borde komma till Jönköping oftare 😀
  Killen i mitten på bilden stylade mitt hår och han var verkligen jätte duktig tycker jag! (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.