Lady Gaga igår på Collage, Kissie och Amir i stolen idag

Igår var jag först på Story med goda vänner och efteråt gick vi till Collage på lady Gagas efterfest, fick en inbjudan och gick en stund.. Det var så mycket folk oct stämmningen på topp som vanligt därmen jag var inte på partyhumör hehe men hade skoj ändå…

Gick det med Gabriella som är grymmaste makeup atrist , Melissa och Robin min fina nöt som oxå bloggar

Jag träffade på en av mina äldsta vänner Malou Hansson och här med hennes nya kille Andreas sweet

Jagoch Malou Hansson på gotland 2005

Kolla in Snygga Dani Karlsson med sexy friends i dj båsen på collage strax innan Lady Gaga kom in och kolla va snygga både jag och stilrobin var igår :-

 IMG 9524 500x333 Nattfika på Stureplan

IMG 9525 500x333 Nattfika på Stureplan

Innan collage så stannade vi till på cafe alberts och åt en sallad och träffade på söta lilla Paulina och hennes vänner, gjorde sällskap där, bilderna tog jag från hennes blogg

 • Bilderna lånade jag från finest eftersom min telefon dog igår och kunde inte ta bild men såg henne på 1meters håll fast en snabbis och tror dessa bilder är bättre än min telefon kamera hehe… Hon är cool som fan men fattar att hon måste tycka det e jobbigt med hysterin runt henne
 •  här kan ni se Amirs och Kissies nys sommar färg… gillar ni den!? Jag gjorde lite slingor på henne och fick en mer sommar brun färg och Amir tonade vi lite brunare eftersom han lekte kissie och färgade sig själv ajaba ajabaja.. Amir vart lite sugen på min kollegas stora hahahah… Kissie utan smink så därför denna bild men hon e sweet utan oxå, lite blek bara , Amir fick torka av sitt bruna kladd eftersom min kollega fletade in färg i hela hans fejs och Amir önskade det var annat klet 🙂 nu tänker jag nog åt Amir oxå hahahahah

  Efter jobbet idag så åkte jag hem till Samuel på middag med hans familj,, på bilden ser ni han fina syster med pojkvänner Pontus 6och dera lilla gubbe Melker,, sååå lite å söt,,, Mamma Lena var oxå där med strech leffe hehe …

  nu ska jag lägga mig godnatt kram Bobby Oduncu

  7 tankar om “Lady Gaga igår på Collage, Kissie och Amir i stolen idag

  1. dör says:

   Sååå het den där killen är på Lady Gagas bild, han mörka till höger, uuuf jag dööööööööööööööör, vem är han? någon?

  2. Sanna says:

   Hej Bobby! Jag bara undrar om man kan beställa Neulash från dig, så du skickar den? Bor långt från Stockholm nämligen!
   /Sanna

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.