<3 iShop

hej babes 🙂 en vĂ€n till mig har precis lanserat en sida med massa tillbehör till Apple-produkter, dom har hur mycket som helst och det gĂ„r snabbt att bestĂ€lla och fĂ„ hem sakerna! jag ska skaffa en iPhone i sommar, och dĂ„ har dom riktigt snygga skins och fodral som jag vill ha.. jag som annars repar alla mina andra telefoner kommer definitivt behöva det hahah 😛

gĂ„ in pĂ„ iShop.nu, bestĂ€ll det ni vill ha, och skriv in koden ”ISHOP” i kampanjfĂ€ltet i kassan, sĂ„ fĂ„r ni 10% pĂ„ iPhone headset, iPhone fodral, iPod fodral och hĂ€ftiga dekaler till era laptops! all because i love u 😉

dom finns pĂ„ facebook i gruppen ishop.nu ocksĂ„, sĂ„ gĂ„ med dĂ€r sĂ„ ni inte missar fler erbjudanden 🙂

 

6 tankar om “<3 iShop

  1. Sara says:

    kommer ihÄg att du skrev för ett tag sedan att din salong brann upp , Hur har det gÄtt med det ? Ã?r du tillbaka dÀr igen :)?

  2. Sofia L says:

    Hej! Jag vill sĂ„ gĂ€rna vara med i tĂ€vlingen om Neulash. Anledningen till att jag inte kommenterar i ”tĂ€vlingsinlĂ€gget” Ă€r att det blev för mycket för min sega dator sĂ„ den bara stĂ€ngde ner bloggen hela tiden, skitdator.. Hoppas att jag kan vara med och tĂ€vla, Ă€ven om jag kommenterar hĂ€r 🙂 Tack för att du ger oss lĂ€sare möjligheten att vinna detta underverk! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.