Natt promenad på hagaparken

Natt promenad på hagaparken . Jag och Gabriella är på en skön promenad på hagaparken och njuter av sköna vädret. Det är här prinsessan Victoria och Daniel kommer att bo efter att dom gift sig. Jag äter ett äpple och dricker kaffe och försöker att tappa 2kilo eftersom jag ska plåta sommarens badmode nu på söndag och jag är inte hundra nöjd med kroppen men ska inte klaga eftersom jag inte har en ful kropp hehe men jag är van att vara perfekt år efter år men detta år har jag ätit ca 30kg godis och skräpmat ända fram till 1april:) är ni oxå godis råttor som jag.?.? Hoppas ni slutar med det nu när det är bad säsong. Inte bara för det utan det är inte bra att att massa godis för tänderna heller. Gör som jag och ät några Läkerol askar som är sockerfria eller saliva från apoteket som smakar så gott och sockerfritt. Ska nog kära min mejl när jag kommer hem och sen lägga mig så passar på att önska er en skön tätt ifall jag inte skriver mer ikväll vilket jag inte tror hehe. Kyss …

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.