Tja bloggen nu ska jag skriva lite snabbt om min dag sen lägga mig då det är en underbar lång dag framför mig, som vanligt med andra ord 🙂

Efter jobbet idag så mötte jag upp min älsklings kusin Johannes som jag även kallar ”lillebror” och Alice Svensson och gick på ett mingel på cafe opera där FREY WILLE firade 3års jubileum, det är ett speciellt smyckes butik som gör mycket exklusiva och coola färgglada smycken och har  sextio butiker i världen…..

Självklart åkte vi i en vit limmo till cafet men på vägen plockade vi ett gäng unga glada killar och tjejer som skulle till en grill fest på annat håll

Sara Lumholdt var ute med Timotei flickorna och dom var verkligen goa å glada, självklart ville dom fixa sitt hår hos mig men då säger Alice att alla inte får gå till mig, att det är en lång väntelista hahahah, klart alla får komma till mig men i6 m6ån 666av tid såklart  .

 Kolla va fin Sara vart i håret då hon var hos mig för några dagar sen, samma dag som Alice och Jesper Blomqvist, den dagen jag hade dubbla kunder i stolen men jag gillar att det är tempo på jobbet

Bobby Oduncu om ni inte visste vad jag hette hehe , Alice Svenssonoch bästa Johannes Barcefer

Här kan man nästa tro att lilla Alice är helt borta och full haha men vi var faktist nyktra och lite trötta så vi löjla oss i sofforna på cafet…..

Vackra Anna Sahlene och sångfågeln Sibel var kvällens sångerskor på scen

Självklart bjöds det på en härlig modevisning där modellerna agerade typ robotar hehe men dom poserade överdrivet vilket var kul för meningen var ju att kolla på deras smycket och det gjorde vi

Snygga Mattias gich visningen ikväll ´

Vi kom till cafet ca 20.30 och stannade till 22.30 sen åkte vi förbi salongen och hämtade min träningsväska och åkte till sats odenplan kl 23.00 och tränade hahahhaha ni måste tro att det är nåt fel på oss men jag var verkligen inte festsugen och ville hellre träna med Johannes så han fick låna mina extra shorts som jag jämt har i väskan

VAD TYCKER NI OM DENNA PUDDING!?!? 

Vi tränade till 24.00 eller snarare 24.10 för söta personalen på sats lät oss stanna längre eftersom vi poserade och hade skoj hahhahaha ni ser att det inte finns mycket folk så sent på natten men det var skönt att träna själva… Kolla in vilket snygg kropp Johannes Barcefer har, alltså för att vara nyfylld 18år gammal och redan sån ung hunk 🙂 nu fattar ni vilka gener han fått hehe ja mina såklart 🙂

Tjejerna kommer att stå i kö för denna skönhet eller det gör dom faktist redan eftersom han är oxå världens snällaste och charmigaste kille samtidigt… Till er alla gulliga tjejer som vill få chansen att gå på dejt med min kusin eller vem vet kanske blir ihop kan kika på honom på facebook, hehe han kommer att skratta då han läser detta för Johannes gillar inte att jag anonserar ut honom 🙂 men det gör jag inte utan jag bara marknadsför honom eftersom han bara är bäst 🙂

Ok nu var det ett skit långt inlägg och sängen väntar på mig för som jag skrev innan så jobbar jag hela dagen men ska försöka att gå en powerwalk på morgonen eller träna ett pass innan jobbet om jag kommer upp kl 07 godnatt puss till alla människor med ett gott hjärta och till er andra bittra och elaka som läser detta, ni kan få en kärleks kram oxåför det kan ni behöva men glöm pussen 🙂 BOBBY ODUNCU

17 tankar om “

 1. Sandra says:

  Han ser minst ut att vara runt 23 INTE 18. Och ja han har ju riktigt het kropp;)Hoppas du hade en lyckad dag:d Det hade då jag är i varma USA:)

 2. Karolina says:

  Hey Bobby!
  Eftersom jag bor i Malmö så har jag ingen möjlighet att gå till dig för en färgning, så jag tänkte fråga dig en sak här istället. Har bokat tid hos en frisör nästa vecka och undrar hur jag bäst förklarar den nya färgen som du gav Kenza igår, vet inte rikitigt om den kan kallas blond eller mörkblond.. Har nämligen varit hos flera olika frisörer men dom lyckas aldrig :(, antingen blir jag blond eller ljusbrun (min naturliga hårfärg är brun) Skulle vara jättetacksam för svar 🙂
  Vänliga hälsningar, Karolina

 3. Josefine says:

  Att träna sent är grymt skönt, jag är en sådan person som ser träning före supa 😉

  jag känner mig som sagt ganska galen för jag tränar 5 dagar i veckan innan var det 4 dagar i veckan :p

 4. nathalie says:

  hahaha för sköna är ni!! johannes har varit en liten tjej magnet sen långt tillbaka det ska nog inte vara några problem bobby 😉 pussss

 5. Marina says:

  ojojoj… shit, han va inte ful du. Jag hade inte bangat någonstans! din kusin kan va de snyggaste jag sett på länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.