min dag i massa bilder

Här kommer lite bilder från idag men inte så mycket text då jag är trött 😉

Idag färgade jag fotbolls stjärnan Jesper Blomkvist.. Vad tycker ni om före och efter bilden?? 

 

Södertäljas skönaste och absolt kaxigast bloggernska heter ???? ledtråd covac i förnamn men stavas inte så

Min super goda väninna Catarina Wigander var hos mig idag och vill bara myste, hon är en klass för sig sååå fin och snäll på alla sätt… Katarina vann Frökensverige 2004 och jag minns att jag tokblonderade det hahhahaham även Malou Hansson fröken sweden som oxå vann  tävling vart så blond innan jag åkte med hemme till puerto rico på miss universum… I like blonds:-)

Victoria var hos mig igår och fich en riktig Victoria Beckham frilla av mig,,, u like it??

 mina fina kollegor eda och Elin poserar lite lätt :-))

4 tankar om “min dag i massa bilder

  1. Bave Amin says:

    SHIT :O , fan vad lik tjejen till höger på bilden längst ner är Mischa Barton från OC. HAHAHA.. det är ju sjuuuuuuuuuuuukt, fan vad lika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.