Börjar dagen med diode-laser, helt

Börjar dagen med diode-laser, helt normalt i Bobbyland att göra en liten skönhetsbehandling innan jobbet. Idag tar jag bort lite hår vid nacken och skuldran. Jag ville inte känna nåt idag så jag var på sats gymet där bästa Alex jobbar kl 07.30 för att han skulle lägga på bedövning-salvan Emla eftersom jag inte har bläckfisk armar. Krämen fick värka i ca två timmar. Alla som är nyfikna på hårborttagning och undrar lite hur det går till kan gå in på www.dermaclinicns.se . Nackdelen med Emla och kombination att jag inte ätit kolhydrater på snart två veckor gör att jag mår jätte illa och känner mig svag, inte bra för jag har fullt upp idag och börjar dagen med fotbolls legenden Jesper Blomqvist. Tror jag ska klippa av allt och färga nåt helt nytt. Ni får se resultatet lite senare. Puss från en yr Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Börjar dagen med diode-laser, helt

 1. Johanna says:

  fråga Jesper om det inte är dags att börja med målvaktsträning för Rami….har han inget bra svar färga hans hår grönt!!

 2. amanda says:

  Bobby jag behöver hjälp! Och vem kan jag inte vända mig till om inte den ursnygge bobby! Det är så att jag har jätte lockigt hår, men trivs inte med det. Därför har jag gjort allt möjliga för att få det platt, nu är det helt slitet och livlöst. Blen är på väg och jag vill verkligen göra något åt det, vill helst inte raka av allt hår heller haha. Har du nån bra tips? puss

  • Bobby says:

   hej Amanda det finns en rakpermanent från matrix som ska vara super,,, finns även vissa svagare som bara gör att hälften av lockarna släpper så det värsta lägger sig,, annars är det snyggt med lockar ifall du har i bra produkter och stylar det rätt 🙂 platt-tång finns ju alltid hehe

   • amanda says:

    Jag har faktiskt plattat håret de senaste dagarna, men så fort det kommer lite ånga eller vatten så blir mitt hår som ..jadu, det finns inga ord för illa det ser ut haha. Men jag ska se till och testa rakpermanentet från matrix, hoppas det ger bra resultat 🙂 Jag ska även se till och boka tid hos dig, behöver en fin hårklippning till sommaren! 🙂 Tack förresten! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.