På stan med Sveriges snyggaste Robin

På stan med Sveriges snyggaste Robin. Idag har jag promenerat genom hela södermalm gamla stan och city. Jag och Robin Fröström har shoppat lite kläder eftersom jag inte sov hemma och hade kvällens outfit på mig så vart tvungen att byta tröja och då gick vi in på gateone till min vän Stefan Grantorp och hittade en skön grå tshirt. Sen även inne på Gstar fanns det massa snyggt inne i Gallerian. Bilden är tagen där. Nu sitter vi i solen och myser på kungsholmen och njuter av en kaffelatte med lättmjölk. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “På stan med Sveriges snyggaste Robin

 1. Ida says:

  Vad händer med utlottningen av vinnare ??? (tävlingen du hade förra veckan)
  Mina ögonfransar bara blir mindre o mindre! Jag blir så ledsen!! Hade hoppats på en vinst denna gången=)
  Puss!

 2. TIM says:

  Tja!
  Vart har du köpt byxorna du har på dig? och vilket märke är det. Finns det någor som gör så att håret växer fortare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.