Nån som vill ha min Bobbybil.?.? Fu

Nån som vill ha min Bobbybil.?.? Funderar på att sälja min bil och den är inte dyr alls:) nån härligt tjej eller kille som vill köra runt i den.? Fråga pappa om du kan få den som studentpresent eller i födelsedagspresent av era föräldrar:) lägg ett bud och jag kommer att välja nån som får köpa den. Som sagt alla kan få denna fina fantastiska lilla bil. Eller vill ni hellre ha min ferrari som står bakom:) kram Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

14 tankar om “Nån som vill ha min Bobbybil.?.? Fu

 1. Haidar says:

  Jag skulle faktist kunna tänka mig att köpa den, skulle gärna vilja ha lite mer specifikationer om den så som årsmodell, hur många mil den har åkt m.m.
  Hare bra!!

 2. Sandra Lrsson says:

  Hihi, vilken söööt ”)

  HAr du ngt tips på frilla för mig? Har gått ner mig, ORDENTLIGT! Tvingats spara ut håret för en filmroll samt färga det SVART och jag är mörkblond egentligen, brukar alltid ha vääldigt kort hår och nu är det något fruktandsvärt mellanting och jag lever i mössa… ”(

  • Bobby says:

   kom förbi oss på salongen så kollar vi på nåt som skulle passa dig, svårt att skriva då jag inte får känna på håret krammmmmmm

  • Bobby says:

   kom förbi oss på salongen så kollar vi på nåt som skulle passa dig, svårt att skriva då jag inte får känna på håret kram

   • Sandra Lrsson says:

    Oh, skulle mer än gärna göra det, vet att du e kanongrymm! Men det blit lite långt att åka, är cirkus 60 mil, tyvärr…

    Använder dina produkter och de är verkligen underbara!

    Hmm… När inspelningen är avslutad får jag så lov att besöka din salong! (Hoppas du kan lösa den härva som det kommer att vara då) Ha det så jättebra, och du, keep up the good work!

 3. Camilla says:

  Men herregud, jag hoppas verkligen inte att någon faktiskt tänker betala för att få göra reklam för Bobby? Han ska betala den som kör runt i bilen för guds skull..

 4. Marlen&Nathalie says:

  Haha Jag tänkte väll att det var din.. såg den parkerad i ronna häromdagen faktiskt, vid radhusen.. eller vare under veckan.. dont remember.. men Så lite o goo den var.. =D jag själv har fått en Audi när ja tog körkortet så ,. men annars skulle ja nog inte tvekat.. hiih pyssokraam / M

 5. Tove says:

  Ã?h jag bjuder 5000:- för den 😉 Döläcker att glida runt i ju ! Ã?nskar jag hade lite mer pengar att bjuda bara 🙂

 6. tony says:

  hej, jag är intresserad av bilen, gillade färgen.
  tänker köpa den som en present till någon.
  mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.