Inspelningen går skit bra. Tjejerna är fantastiska framför kameran

Inspelningen går skit bra. Tjejerna är fantastiska:) nu är både hår och smink klart och första tagning är snart klar men det är många timmar kvar tills dagen kommer att vara över i studion. Fan va kul detta är, och jag kommer att byta min replik efter 17år i branchen vet jag vad jag talar om:) kanske till efter 18år i branchen haha. Här nedan ser ni bild på duktiga Gabbi som sminkar för denna reklamfilm också;) Min Nadja är oxå här med mig och hjälper mig… Lovar att visa mer bilder på tjejerna snart då allt är klart och det inte är en hemlighet vilka som vart BOBBYS ANGELS tillslut …

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Inspelningen går skit bra. Tjejerna är fantastiska framför kameran

 1. Sophie says:

  Hej Bobby!

  Jag tycker att du ska ta bort dina reklamer från Hotgossip, eftersom de behandlar din vän Kenza så illa. Bara för att visa ditt stöd åt henne. <3

 2. HannahG says:

  Okej Bobby,nu e det så att jag mitt blonda lilla helvete har lekt med blekningen på tok för mkt igen. Jag fick något idiotiskt infall igår att jag skulle bleka ögonbrynen, du vet, jag ville ha ett par schysta vitabryn till sommaren, men du fattar säkert redan här att de gick åt helvete. Mina ögonbryn försvann helt och jag såg helt sjuk ut. Så idag fick jag panikhandla ögnbrynsfärg ( brun) och själv klart blev de få strån som var kvar gröna.. Om jag säger såhär, hulken skulle dö av avundsjuka på mina bryn.. Så Jag såg att du lottar ut tre stycken Neulash och tro mig, ingen behöver de bättre än jag! Rädda mig från Hulken!!!! Oh ja, jag har lärt mig en läxa nu. =D

 3. Johan says:

  Samlar du på något som du vill visa upp? eller vill du bara visa upp ditt fina rum? Gå in på min blogg och skicka en bild, så lägger jag upp bilderna i morgon.

  I Dare You!! 😉

  jayb.blogg.se

 4. agnes says:

  Hej Bobby.Har borjat lasa din blogg efter kissies o co besok har pa gran canaria.det ar genom hennes blogg som jag hittade dig men nu 2 man senare laser jag aldrig hennes blogg langre, daremot har jaf fastnat for din.Jag gillar den repekten och karleken du har for din familj, men framfor allt gillar jag att du hela tiden visar vad de betyder for dig. Kanns skont att veta att de fortfarande finns manniskor som dig,nu for tiden ar alla sa ytliga… det ska man ocksa vara men man far inte glomma det viktigaste i livet…familj, vanner och karlek!!
  Keep up the good work! Kommer garanterat att boka en tid hos dig nar jag kommer hem till sthlm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.