Sexiga Megan Fox/Adriana Lima kopian och sexiga Bobby :-)

Hej kära bloggen idag har jag inte bloggar mycket och jag har ingen ursäkt förutom att jag inte orkat eller haft lust då jagh jobbade hela dagen och hade fullt upp sen har jag lite ont i halsen så det är ännu en ärsäkt hehe men här kommer en smaskig bild ni kan få dreggla över litegrann hehe hope u like it!?!?!

ok ni får väl en till sexig bild på mig från sommaren då jag faktist var snygg å sexig, nu känner jag mig bara lite små fet, finnig och inte lika snygg men snart ska jag börja sola och deffa för att kläderna åker väl av snart i solen hoppas jag 🙂

ser ur som värsta porriga hunken ju, nästan så jag vill slicka min egna kropp från topp till tå hehe (ironi)

Förresten ni minns väl snygga topmodellen Sofia Mattsson som jag avfärgade för några veckor sen från svart till brunt, här ser ni resultater

Men vi färgade det mörkt igen igår 🙂

Här ser ni henne igen som kopia av Megan Fox… vilket tycker ni var snyggast på Sofia??

Måste även säga att Helena Mattson som spelar ryska flickvännen till Porter eller Parker tvillingen i desperate-houswifes, hon är svenska och syster med denna skönhet som ser ut som Megan Fox(Sofia)

Well well godnatt kram för ikväll nu ska jag mysa puss å kram Bobby Oduncu

3 tankar om “Sexiga Megan Fox/Adriana Lima kopian och sexiga Bobby :-)

  1. Daniel says:

    Hey Bobby.
    Du har en riktigt grym kropp och det vet du. Jag är fotbollsspelare och tränar jävligt hårt men jag når aldrig dina resultat vilket är mitt mål. Finns det någon chans att du skulle kunna dela med dig utav ditt träningsschema, eller du kanske inte har något speciellt?

    Tack på förhand iaf! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.