Vinnare av Kissies läpptävling!!

Hej alla sötnötar!

Jag har valt ut en värdig vinnare nu från Kissies tävling, och vinnaren är;

Josefine Lagerberg
http://tinajosefine.devote.se |

Kissies läppar är visst fina ;)
men dock skulle hon vara så otroligt mycket sötare utan det, nog är hon riktigt söt nu oxå :)
Och till dig Bobby, du är en riktig inspirationkälla och jag bara älskar dig, följer din blogg dagligen, älskar sättet du skriver, älskar hur du är som person, riktigt grym frisör också! som jag dock skulle bli dölycklig av om jag fick gå till :) jag litar inte på någon frisör, men du kan din grej och jag tvivlar på att jag skulle bli besviken om du tog tag i det ;) kram!

2010-04-08 kl 7:56

Grattis Josefine!! Hör av dig till vår infomail på info@bobbysharstudio så bokar vi in en tid till dig 🙂

7 tankar om “Vinnare av Kissies läpptävling!!

 1. Madde says:

  Hej Bobby!!
  Brukar läsa din blogg då och då och tycker den är bra och rolig 🙂
  Jag har en fråga eftersom jag om några veckor ska iväg på en fest som har temat glamour. Jag undrar om du har några tips på roliga och fina frisyrer som man kan göra och som inte är alltför svåra? 🙂 🙂 Jag själv har hår som sträcker sig till lite längre än axlarna, så inga tips på frisyrer för långt hår 😉
  Hoppas du har haft en bra dag!! Kram

 2. Linn says:

  tänkte bara fråga om det är som en vanlig håsalong som alla kan komma och klippa sig eller är det bara till för kändisar? 🙂 kram en nyfiken LT <3

 3. Josefine Lagerberg says:

  Någonting med min dator strular så jag kan inte skicka något e-mail av någon konstig anledning? 🙁

  Ta gärna mitt mobilnummer, eftersom det ej funkar på annat sätt! För jag har lite frågor också 🙂
  0707369145

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.