Jag mår inte så bra idag. Konstigt

Jag mår inte så bra idag. Konstigt men idag har jag vart svimmfärdig halva dagen. Hade tänkt avboka Izabelle min vackra modell och Erik segerstedt med eftersom han fyllde år kunde jag inte säga nej och Izabelles hår måste fixar oxå inför nästa vecka så jag jobbade 2timmar bara. Efter det var jag på inspelning och det gick bra men jag kände att jag behöver ompyssling och gissa vem som ringer när jag är klar med inspelningen:) Samuel ringde och messa att han vill bjuda mig till honom och laga en god nyttig middag. Du passade mig perfekt och då kände jag genast att jag inte orkar åka till grill och fira Erik så jag tog mig ut till Samuel och nu äter jag kyckling grytan med smaskig sallad och goda bär. Det kommer att bli en film snart sen försöka sova tidigt och hoppas på att jag inte blir sjuk nu. Kan ju bara vara att jag är trött och stressad. Hoppas verkligen det. Hatar att vara sjuk då jag ofta är det. Passar på att önska er alla en underbar godnatt Kram love Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Jag mår inte så bra idag. Konstigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.