Grattis Erik Segerstedt på 27års dagen

Grattis Erik Segerstedt på 27års dagen:) idag fyller snyggingen år och självklart fick han en ny frisyr och Bobby produkter som present. Här ser ni hur det vart. You like it.?.? Han ska fira det på Grill med nära och kära. Jag tror inte jag ska gå för att jag måste filma med tjejerna och öva inför min reklam och jag känner mig dåligt. Kändes som om jag ska svimma hela dagen och mina läppar är nästan blå. Kan vart för att jag var på laser behandling innan eller gått i lördags ute i kylan. Då jävlar ska jag smiska Sandra som fick mig att gå i kylan.

Heta oss 🙂

 

Såhär snyggt blev det, Erik är ju iochförsig alltid en hunk…

Här var jag och gjorde diod-laser, en relativt smärtfri metod om man vill bli slät och fri från hår på olika delar av kroppen. behandlingen håller i några månader först, sen får man gå om ett par gånger beroende på hur mycket hår det är, för att bli helt slät! kolla in hennes hemsida om ni killar vill få lika snygg och slät kropp som jag eller tjejer som vill slippa buskig bikini, inte så snyggt direkt 🙂

 

snygga Isabelle i lite guldigare färg än innan, mest en uppfräschning innan inspelningen nästa vecka

 

Innan vi drar iväg till inspelningen, en hetbild 🙂

Vackra Isabelle kommer vara modell i mina nästkommande kampanjer och reklamfilmer!

 

Ha det så bra nu alla finingar, nu blir det rep av inspelning och sen vila.. ta hand om er!

pusssar BOBBY ODUNCU

6 tankar om “Grattis Erik Segerstedt på 27års dagen

    • Bobby says:

      jag slingade tunna fina slingor med wellas färg 9/1 med 6% väteperoxid och blekta slingor med 1,9 % alltså svagaste blekning, satt i ca 10min eftersom jag inte ville få henne så ljus, sen la på wellas toning lika delar 8/3+8/71 det var verkligen snyggt, hon är mörkblond naturligt så detta recept passar henne, ät du mörkare så öka styrkan på färgen till 9% och blekningen till 4% eller 6%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.