Har hittat location för min reklamfilm :-)

Hej nu sitter jag på mitt feta sexiga arsle och skrattar med Babben Larsson på Roast på Berns…. Så jävla kul kvinna så jag dör, i love her 🙂

Gabriella är hemma hos mig och får sitt hår färgat av mig medans vi snackar massa myssnack och jag ska försöka blogga snabbt för att Samuel kommer hit snart och ska ge mig massage och myskväll så jag lovade honom att jag inte ska sitta vid min ”jävla” blogg som han kallar det hahahahahahha

Jag åt middag med Samer och Gabriella på Ljunggrens på södermalm, dom bjöd mig på middagen, sweeeett

Kolla va fula vi kan bli,,, men lite söta ändå eller hur??

Kolla in Gabbis blogg där ser ni att hon är snygg

Här ser ni mig med min sköna producent som ska hjälpa mig med min nya reklam och Jan som är min nya kamera man haha det lät ju nästan lite snuskigt, speciellt då mina vänner Samer och Gabriella träffade honom med mig idag innan middagen så frågade sdom fick han jobbet bara för att han är snygg hahahah klart inte för han måste leverera ett bra jobb vilket han kommer att göra men hade det vart för nåt annat jobb så hade jag självklart kollat efter det yttre men inte denna gång

Nu ska jag stänga av denna dator och umgår med Gabriella och Samuel

godnatt pussssssssssssssssss Bobby Oduncu

En tanke om “Har hittat location för min reklamfilm :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.