Flätor i massor!

en trend som synts mycket till vår och sommar är flätan. i alla dess former och placeringar på huvudet! hetast nu är väl den lösa och slarviga flätan som oftast sitter lite på sidan av huvudet. om du inte kan fläta så är det bara att öva, det är väldigt lätt när man fått in greppet!

den här typ av nonchalanta fläta är hur het som helst! och väldigt praktiskt för att få bort håret från ansikte och nacke nu när värmen kommer 🙂

om ni inte har så långt hår så använd extensions! finns väldig billiga som man bara kan knipsa fast för just det tillfället man vill ha flätan.

något som fortfarande håller i sig i flätväg är att få bort luggen från ansiktet, typ såhär:

färgen är slående också! så jäkla snygg. här har man dragit fram hår från bakhuvudet för att få flätan bredare och tjockare.

Tips: för att få volym, gör en inbakad fläta som du har på dagen, sov med den över natten och släpp ut och rufsa till på morgonen efter. stort svall!

pusss!

En tanke om “Flätor i massor!

  1. britta says:

    Har du något tips angående flätor för oss med korkskruvar?
    Jag känner inte att jag vill platta håret för att göra en fläta, men kanske du har något tips på hur man kombinerar lockar och flätor – så det inte bara ser ut som en stor boll med en lite råttsvans.. 😀
    Tack på förhand Britta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.