Började min 34års dag med massage.

Började min 34års dag med massage. Idag var jag på massage hos Monia som utförde mirakel med min rygg:) Det är inte ofta jag får sån bra massage av nån och jag har gått massor på massage. Självklart rekommenderar jag henne till alla som har problem med ryggen eller bara behöver en skön massage kan ringa henne direkt på 0703204737 och få världens massage. Här ser ni när hon behandlas mig stående och det är inte många som masserar från alla vinklar och positioner. Jag hade världens huvudvärk innan och nu mår prima:) nu sitter jag i bilen med Chabbe och påväg till olika lokation som ev blir inspelnings platsen för min nya reklamfilm som sker nästa vecka. Jag måste bara säga att jag mår bra och känner att min första dag som 34årig man känns underbart. Stor kram till er alla. Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Började min 34års dag med massage.

  1. esrra says:

    hej Bobby! jag ringde för att boka en tid hos er, och fick då en tid på onsdag klockan 16:00 Men frågan är är det du som kommer klippa eller dina kollegor? skulle vara tacksam för svar!

  2. Rita says:

    hej Bobbys grattiiis i efterskott hoppas att du lever 10000 år. Jag tänkte fråga dig om en sak jag går i gymnasium och jag har ett arbete på 15 sidor och det handlar om homosexualitet mellan svenskar och syrianer och jag tänkte om det går bra så ville jag fråga dig några frågor om det går bra? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.