Kycklingfille till middag… och lite godis :-)

Idag var en underbar dag på jobbet…. Jag hade fullt upp som vanligt med mina kunder och för er som undrar ifall jag bara klipper så kan jag säga att svaret är nej hehe . Klipper massa kändisar och vissa finns inte med på bloggen som inte vill det pga vissa anledningar men hälften av mina kunder är vanliga underbara svenssons 🙂

Sötaste blondinbella Isabella Löwengrip var hos oss idag och snyggate till sig hos söta Nadja Sparr… Bella fick en skön volymföning inför kvällens program….

 Käk på Baresso

Sen hade jag min fina snälla underbara vän Tobbe Larsson hos mig i stolen, jag klippte och fixade färgen… Efter det träffade vi upp min bästa Alexander Shirpey (som nu har en fitnessblogg) där kan ni läsa allt om träning och allt annat som Mr World Sweden gör till vardags http://www.fitnessplay.tv/bloggare/alexander-shirpey/

Snyggingarna i solen,,,,, Tobbe Larsson har nog sett ifall ni kollade på häst programmet som gått på svt… Han är ju trots alls Sveriges manliga Malin Bayard…. Efter det så hade jag två färgningar/avfärgningar, det märks att det snart är sommar då alla vill bli ljusare 

Efter jobbet gick jag med min kollega Nadja och min elev Sabina till gymet och gick faktist 1timma på bandet… Nu fan ska kroppen trimmas,,, Så skönt att gå på bandet och prata sex och hår hehe

Efteråt kom Samuel förbi gymet och hämtade mig… Jag fick som vanligt lagad middag av honom och ikväll vart det kycklingfile med sparris/spenat och som efterätt vart det  varma björnbär/hallon men fettfri glass, några godisbitar vart det oxå för jag kunde verkligen inte hålla mig.. Ska ju minska allt detta men kan inte sluta med godis helt då jag är beroend och måste äta det 4dagar i veckan 🙂

Varken jag eller samuel var snygga ikväll hehe så jag lägger upp en fin bild på oss. Vill även passa på att gratta Samuels mamma Lena Giglöf på 54års åldern(hoppas det är rätt ålder hehe)

En tanke om “Kycklingfille till middag… och lite godis :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.