Kolla min lilla bebis:) fan va söta

Kolla min lilla bebis:) fan va söta kille Kean är. Självklart är det Linda Rosings lilla son. Alltså min bebis oxå då hehe. �r han inte liten söt och cool.?.? Han är skit glad och lugn. Inte gråtit en enda gång medans jag slingade Lindas hår lite ljusare. Hon vill egentligen bli mörk men fick inte av kanal5 och speciellt nu innan bröllopet så tycker inte jag heller att hon ska bli mörk. Vad tycker ni själva.? Ska Linda vara mörk eller ljus.?.? Stor kram från världens bästa låtsas pappa Bobby Oduncu

 

Kolla va fin Linda blir i lite blondare hehe det märska att jag har fått en kronisk skada av all blekning:-)

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Kolla min lilla bebis:) fan va söta

 1. wannabe topmodel says:

  tycker den blonda färgen på henne inte var någon höjdare faktiskt, klart hon var jättefin så, men om man jämför hur hon skulle se ut som mörk: ingen höjdare.

  ha en bra dag, tack för en trevlig blogg.

 2. Ledsen tjej says:

  Buhu 🙁 jag var på din casting i fredags men du ringde inte idag, blev lite ledsen. Men grattis till tjejerna du valde tillslut. De fick ett riktigt drömjobb!

 3. anna says:

  hej,linda hade en brunette peruk på sig engång o hon passade i det till 100 % så brunette hår med hår förlängning lite lockigt så blir hon skitsnygg men hon är snygg i ljust också. Gillar dig linda!du har världens goaste bebis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.