Jakten på Julia med Måns Zelmerlöf & jakten på Bobbys girls

Idag hade jag slut casting och det tog ca 6timmar att test filma vissa tjejer och den långa väntan är inte det roligaste då jag inte var så pigg idag för att jag inte fick sova så bra inatt…. (Samuel kom tillbaks till mig kl 02 och ville sova med mig, gulligt men han var täppt och snorig så snarkade hela natten och det gjorde att jag inte kunde somna föränn kl 05… fast eftersom jag är så snygg så behöver jag ingen skönhetssömn hehe fast om man kollade på mig och snyggt modeelerna som kom idag så såg jag ut som skit haha,,

Jag kände mig riktigt nöjd med dagens casting då jag hittat en blondin, brunett ,ev röd oxå, har även några riktigt snygga som reserver…

Här ser ni glimten av en av modellerna men bara lite av henne för att det inte är bestämmt vem det blir.. Sen ser ni lilla söta Ellen som är med i jakten på Julia som går varje lördag kl 20.00 på SVT…… ni får inte missa det

Jag kommer att snart avslöja vilka tre topmodeller det kommer att bli som kommer att vara Bobbys ”girls”

Efteråt så åt jag och Michalel satraubel men god middag på east med socker söta Ellen som har en av huvudrollerna i Jakten på Julia, den måste ni bara se och rösta på Ellen som gör ett toppen jobb med tanke på att hon inte har 10års erfarenheter som alla andra men har en sååå skön stil och personlighet….

Kolla även in hennes blogg där hon skriver dagligen om programmat…..

 

 

Jag och min vän Peter på jobbet efter att jag klippte och rakpermanenta honom….

2 tankar om “Jakten på Julia med Måns Zelmerlöf & jakten på Bobbys girls

  1. Ina says:

    Hej Bobby! Om du möjligtvis ändrar dig och vill ha en till modell med mörktbrunt/svart hår så anmäler jag mig som frivillig. Vet att jag är sent ute, men jag var bortrest när castingen var… Ha en fortsatt bra kväll! Mvh Ina

  2. Mimi says:

    Har ingen aning om det är mig du menar när du skriver ”ev röd” eftersom att ni ville färga mitt hår rött. Men jag hoppas verkligen det!

    Kram Mimi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.