En solig dag med mina elever.

En solig dag med mina elever. Idag träffade jag mina söta och gulliga elever. Vi satt på Waynes coffe på drottninggatan81. Det är ju trotsallt min gamla arbetsplats. Dom fick sina diplom av mig idag och även lite annan skoj info. Snart ska dom ha portfolie dag då dom gör egen modellfotografering. På bilden ser ni Linda, Sabina, Annie mr Bob, Andre, Jonna och Simon. Vi passade på att ta en skön promenad i solen på drottninggatan och njuta av våren:) jag och Simon gick och åt lunch och sen träffade upp min älskling Stefan Grantorp. Nu fikar vi och myser ännu mer av solen. Hörs snart med en träningsbild från gymet. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “En solig dag med mina elever.

 1. Heléne says:

  Hej!

  Snälla snälla Bobby kan inte du lägga ut information om castingen som du sa att du skulle ha imorgon.
  Jag vill verkligen komma, men vore ju bra om jag visst när och vart jag ska åka haha 🙂

  Bra blogg, och GRYM frisör!
  kram

 2. Therese says:

  har en liten fråga ang sökningen till din reklamfilm. När får vi som sökte reda på om man blev antagen till att vara med? Stor kram, Therese i södertälje.

 3. Sara says:

  â??Kissies läppar är visst fina!!”

  Måste bara berömma dig för att du stannar kvar på jorden och är den du är ! Läser din blogg och den är grym. Fortsätt med det du gör Bobby ! <3

 4. Felicia. S says:

  Heiii Bobby
  Ja e en ganska blyg men gur söt tjej. Ja hade så gärna velat komma på din uttagning men vågar inte. ja undrrar om du skulle kunna beskriva hur er casting går till. vad ni gör dvs. ska man gå liksom på ctwalk eller ska man fotografera sig?

  sen udrar ja om du skulle kunna skriva om de finns nåRA tjejer som gjort intryck på er och isådanna fall hur/varför?? dvs utseendemässigt eller nått annat.

  självklar behöver du int skriva någrA namn, men vi e alla lita nyfiknA på vad ni tycker o tänker.

  vore kul om du hade svarat.. massvis me kramar från Felicia-

 5. Sara says:

  Hej! Jag vet att det var du som färgade blondinbellas hår från brunt till blond igen. Hur gör man det på ett snabbt effektivt sätt? Jag är riktig blondin men har sedan 4 månader tillbaka tonat mitt hår mörkbrunt, men till sommaren vill jag bli blond igen!! hur ska jag gå till väga?
  Fin bra blogg har du!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.