Ser ni vem snyggingen är.?.?

Ser ni vem snyggingen är.?.? Alltså förutom snyggaste Bobby hehe så undrar jag om ni ser vem denna heta man är.?:) kan bara säga att han är mycket trevlig och snäll och sjunger bra:) tidigare idag hade jag över tjugo killar i salongen. Ja dom kom dit med deras vän som heter Martin och ska gifta sig snart. Jag gjorde en lätt extensions i nacken på honom. Alltså riktigt hockeyfrilla och lösfransar. Bilden kommer snart.Det var skit kul och det var hans mask jag behöll:) ikväll blir en lugn kväll för min del. Godnatt kram Bobby Oduncu

Han trodde nog att segiga Neda skulle strippa eller nåt hehe jag skojar men det ser ju nästan ut som det med alla dessa killar i bakgrunden

hahahaahhaha kolla vilken 80tals look han fick med riktigt långt i nacken och lösfransar och lite smink, det skulle se ut som om han skulle kunna haft det inreal och typ fastnade i modet 🙂 Coolt men han och hans fästmö har vart ihop över 15år sen högstadiet eller nåt … thats love

 

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Ser ni vem snyggingen är.?.?

  1. canez says:

    Hej Bobby, jag hade en fråga om modell inlägget.. Jag har inte fyllt 18 år än, är fortfarande 17 spelar det så stor roll ? Tacksam för svar 🙂

  2. Hanna says:

    Kissies läppar är visst fina! Och du har skit fint kropp och är1 av sverigest bästa på att fixa hår! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.