Castingen håller på för fullt. Flera hundra tjejer

Castingen håller på för fullt. Flera hundra tjejer har vart här nu och det är full rulle med alla frågor. Massa söta tjejer och vissa skit snygga. Detta är verkligen kul för att nån av dessa tjejer kommer att bli mitt nya ansikte utåt och det är verkligen ett stort ansvar. Kommer även att ha en till casting nu på tisdag för alla som inte kunde idag och vi ska ändå träffa 400tjejer idag. Det är tufft att välja två tjejer av alla dessa men visst ska jag klara av det:) kram till er alla som vart här idag och självklart kram till alla min trogna läsare. Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

27 tankar om “Castingen håller på för fullt. Flera hundra tjejer

 1. Intresseklubben says:

  Lycka till alla brudar!

  —- > KISSIES REDIGERADE KOMMENTARER

  ——— > GÃ?R HON RÃ?TT ELLER FEL?!
  —– > TYCK TILL SJÃ?LVA

  ——————– > HOS INTRESSEKLUBBEN

 2. laurena says:

  Det va jätte kul o se dig bobby idag på castingen men jobbigt att få stå brevid en gigantiskt lång tjej vid slutet när ni tog in två o två ://

 3. Your hot girl mmm says:

  Nine, nice, nice…but where are photos with your chest? ;( Oooh Bobby, you neglect me ; P

 4. MARILENA says:

  Kul de låter 🙂 Oh vad bra att det är en till på tisdag, ja hann aldrig komma idag 🙁 pluss så var det lite nervöst. Vilken tid på tisdag ? och vart ? Har ett prov vid 9-13 så jag hoppas de inte är någon gång då hehe.
  Puss och kraaam !

 5. Your hot girl mmm says:

  Nine, nice, niceâ?¦but where are photos with your chest? ;( Oooh Bobby, you neglect me ; P

 6. Anna says:

  hej bobby <3

  vad kul att du letar efter en ny modell 🙂
  jo jag undrar en sak. Jag e en tjej på 13(snart 14) år och vill bli modell, men jag har ett problem :s jag e väldigt kort, snart 1.60 elr något. och jag undrar om du känner till någon modell-argentur som tar emot korta tjejer? snälla kan du svara mig. det skulle betyda så mycket för mig 🙂 <33

 7. Anna Johansson says:

  Kissies läppar är visst fina!!!:)

  Du är så jäkla fin Bobby. Skulle mer än gärna vilja ha dina händer i mitt hår, så jag hoppas jag vinner tävlingen hos Kissie om att få håret fixat hos dig.

 8. Anna says:

  tack så jätte, jätte mycket för att du svara, blev faktiskt förvånad över att du svara mig 😮
  Och tack för tipset<3 men vilken ålder tycker du man ska börja med att försöka bli modell enlikt dig? 😀

  massor av kram och puss// Anna

 9. wille says:

  hey bobby…!
  vet att det är tjejer du söker till din reklamfilm, men tänkte om man kunde komma förbi och be dig kolla på lite bilder om ev. jobb….ngn gång kommer du väl behöva en killmodell med…o mitt hår e perfekt för att vara modell för dig och dina produkter. långt eller kort u decied…fördelen är att det är tjockt…!
  lycka till med letandet…appreciate ett svar

 10. Mikaela says:

  hejhej, jag undrar om även ”privat personer” kan gå och klippa sig hos dig! det verkar som om det bara är kändisar! Väldigt tacksam för svar! 🙂

 11. Amanda Scherbetz says:

  Hej Bobby!
  Första gången jag fick veta vem du va var när jag,min syster och min mamma satt på ett fik utanför kicks i Göteborg. Så helt plötsligt utbrister hon: oooh shit kolla det är bobby, och jag visste inte vem du var alls. Men jag såg att fler och fler börja vända sig och och kolla efter dig.. Och sen när jag såg dig inne på kicks smällde allting, Du var min idol. Du fick mig intresserad av att bli frisör.. och nu kämpar jag upp poängen i skolan så jag kan gå en bra frisörlinje..Jag vill bli lika känd som du, så om du ville svara på dethär och ge lite tips vore det super snällt. Du har sån utstrålning och glans, du har det glada leendet och du har världens finaste kropp. Du är verkligen heeelt underbar. En heldag med dig skulle vara som ett helt liv i himmelriket.Jag ser allt på dig och jag bara älskar de. Du är verkligen min största idol någonsin. Jag älskar dig<3

 12. Josefin says:

  Hej Bobby igen.

  Förlåt om jag är jobbig att skriva men vill så gärna att du kollar mina bilder jag skickat till den mailen du gav ut ! (: Så kan du se om jag är något att ha, kan isf åka till Stockholm !

  jossepusse_89@hotmail.com är min mail !

  MVH Josefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.