Kissie bad om ursäkt för det hon skrev

Kissie bad om ursäkt för det hon skrev och fick komma till mig idag igen på återbesök:) eftersom hennes färg redan släppt lite och hon ska tydligen till Spanien imorgon. Jag måste ändå säga att jag inte kan bli riktigt sur på miss big lips haha för hon är ju trots allt rolig och snäll ibland men bara ibland. Hennes läppar ser lite bättre ut nu när svullnaden lagt sig men fortfarande på för stora fast hon passa bra i mörkt hår och med stora läppar:) undra vad hon kommer att göra next time:).?.! Jag har verkligen sagt mitt vad jag tycker och till vilken kirurg hon ska till ifall hon vill näsan eller nåt annat och det är självklart sveriges bästa kirurg Jan Jernbeck på Akademikliniken. Ska iväg och träna nu hörs snart kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

13 tankar om “Kissie bad om ursäkt för det hon skrev

 1. Anna says:

  Jag tycker det är konstigt att kissie måste färga om håret VARJE VECKA! kan du inte ditt yrke ELLER?!

 2. Madde says:

  herregud Bobby! Varför måste du umgås med henne, när hon är taskig mot dej? Du är ju en himla schysst och supersnäll kille och så kommer hon som tror hon är en drottning. Hon är den jag stör mej mest på av dina ”bekanta”.
  Du är bra iaf. Bobby<3

 3. anonym says:

  anledningen till att hon måste färga om håret är att hon hade typ vitt hår för någon månad sen, alltså hade hon blekt sönder det och då går det inte bara att färga till brunt hur som helst!

 4. Selina says:

  Dr. Charles Randquist Victoriakliniken gör perkefta näsor.
  Har gjort min där. �r supernöjd=)

 5. Lojsan says:

  haha ”Selina” är troligtvis anställd av Victoriakliniken för ingen jag känner har bra erfarenheter av Charlie Rumpquist och det finns till och med en del folk som fått sina kroppsdelar förstörda på den kliniken dessutom!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.