Påskfesten var skit kul igår på syrianska

Påskfesten var skit kul igår på Syrianska i Geneta. Vi hade så skoj och dansade hela kvällen så jag varken hann eller kom igår att skicka in ett inlägg från telefonen:) stämningen var på torr igår och alla var goa och glada. Jag är riktigt glad att det inte vart nåt bråk på festen för att detta är första gången det inte blir slagsmål på våra fester haha. Det är verkligen synd för att några stökiga ungdomar med lite extra alkohol i kroppen ska alltid börja bråka med nån, men inte igår. Tror fler på festen uppskattade att allt gick normalt till:) på bilden ser ni tre snyggingar. Självklart mr Bobby Oduncu själv hehe och i mitten min favorit kusin Johannes Barceffer och hans stiliga kusin Sargon Garez. Det var inte många tjejer som inte la märke till dessa ungkarlar igår. Bägge är skit snygga och singlar och ska nog förbli det ett tag. Det är ju sommar snart och då ska dom bara njuta av allt härligt som sommaren har att erbjuda. Speciellt om dom hänger lite med mig i sommar för jag har alltid Sveriges vackraste damer runt omkring mig! Nu har jag iallafall sovit ut hela dagen och har redan ätit 3ggr idag!! Ska snart upp till Stockholm med Charbel på ett möte, kan inte skriva vad mötet handlar om men lovar att göra det snart.. Puss o kram Bobby Oduncu.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Påskfesten var skit kul igår på syrianska

  1. Cecilia says:

    är du ifrân södertälje egentligen? Har alltid trott du var ifrân Tumba? Kanske är pga Kickis tiden hihi 🙂

  2. bobbys says:

    hej Annan visst har jag haft flickvänner, väldigt många som yngre ,,, var ju skolans poppigaste kille hehe så fick många tjejer på den tiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.