Vad är det för fel på Kissie.???

Vad är det för fel på Kissie.? Alltså jag blir så Jäkla förbannad på kunder som henne som tror att dom kan släng i en skit ful färg hemma och sen komma hit springande och säger snälla Bobby kan du fixa till det. Dumma fjortisar säger jag bara. Till Alexandra Kissie Nilsson och alla Kissie wannabe lägg ner färgandet för det ser riktigt illa ut. En sak till, jag älskar verkligen stora läppar och bröst men vad tänkte lilla söta Kissie denna gång då hon just fyllt i dom för två timmar sen och det ser verkligen ut som om hon tänker ställa upp i guiness rekord bok i kategorin jag kan suga xxxxxl:) dock har hon riktigt heta och Porriga bröst.

Håller ni inte med om alla fula hemma färgerna??

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

kolla va fint det vart efteråt, innan var det 4 olika färger,, fyyyy Kissie 🙂

Bättre här får du en puss å kram

gillar ni färgen nu när den är mörkare??

46 tankar om “Vad är det för fel på Kissie.???

 1. Brown Sugar says:

  Antingen så var du ironisk

  …eller så passar du inte med kissie-kaxigheten ;). Dessutom får du väl förhoppningsvis betalt av dessa ”dumma” kunder så det är väl positivt för dig. Dessutom är det sjukt mycket äckligare med kuksugarläppar på lilla bobby än på Kissiepissie 🙂

 2. eve says:

  haha! hon e så stupid färgen hon valde va röd/svart jag brukar använda den å jag vill att mitt hår ska vara rött! å det e jättefint säger alla 🙂 duktig du är som kunde fixa hennes hår såg verkligen inte fint ut innan haha!! hon kommer komma tillbaka efter hon vart utomlands då bleks väl håret väldigt mycket!

 3. elina ^.^ says:

  HAHAHAHAHAHA fan vad ful hon är! och fan vad tjock hon är!!!! hon som är ”skitsmal” på alla sina bilder. 😀 men vad är det man har photoshop till? 😉 hahahaha.. hon kan suga.. hon är riktigt ful, riiiiiktigt ful! 😀

 4. Nathalie says:

  När det gäller röda och bruna färger ska man helst gå till frisör för att färga håret, bästa resultat då! Men jag själv har svart hår och då funkar det att färga hemma för det blir lika bra oavsett.. Men får jag för mig att bli brunett eller rödtott så går jag till en frisör som kan sina saker istället för att förstöra håret själv.

 5. Lilly says:

  Kissie ger inte upp! hon skriver taskigt om dig på hennes blogg. Om jag vore du skulle jag inte ta emot henne som kund! hon får gå tigga på gatorna me sitt misslyckade hår !

 6. Rebecka says:

  Tyvärr höll ju inte färgen som hon gjorde (hos dig?) innan hon åkte till Spanien särskilt bra. Jag blev faktiskt förvånad. Färgar man hos en frisör så hoppas man liksom att den ska se ok ut lite längre än 2 dagar, eller?

 7. Linda says:

  Läste i kissies blogg att hon inte ville ha den röda/lila färgen hon fick av att färga själv. men är det inte lite lila/röd aktigt i sen du färgade det också?

  Förstår dock inte hur hon lyckades få det så himla ojämnt i färgen när hon gjorde själv, haha.

 8. Amanda says:

  Vem ska man annars gå till för hjälp om inte sin frisör? Det där förstod jag inte riktigt logiken i.

 9. clara says:

  Hej Bobby! skulle du kunna berätta vad färgen heter som du har i hennes hår? Ser ut som något kastanje aktigt eller så? Iaf jätte jätte fin färg och har länge velat ha något liknande så 🙂
  Vore snällt om du kunde skriva vilken det är! å snäll de är du ju 😉 haha.. Kraaam

 10. bobbys says:

  svart till dig som undrade om färgen, eftersom alexandra blekt sönder sitt hår innan så självklart släpper det efter 7-10 dagar ca 30-50% men allt gick inte ur utan det vart även solblekt,,,,

 11. Pingback: 8F – spotify info » Blog Archive » Bobbys Blogg

 12. Sandra says:

  Unnskyld meg, men har du et problem med Kissie sine lepper og ikke leppene til Negar ”Balloon” Khan???!!! Jesus, hva er feil på DEG mann!!

 13. Elli says:

  Hej Bobby,

  Jag har lokigt/krulligt hår och jag plattar det minst 3-4 gånger i veckan. Har du något bättre alternativ till mig, så att jag inte behöver använda den jäkla plattången hela tiden! Mitt hår är inte slitet, men kanske heller inte så normalt i heller. Jag har provat att plattpermanenta, och det hjälpte inte så mycket.
  Kan du ge lite alternativ som man kan göra med håret istället för att platta?
  / kram Elli

 14. Lina H says:

  Blev mycket mycket bättre efteråt 🙂 Jag slutade färga håret själv efter mamma skulle göra slingor på mig och de blev bara fläckar ..sen detta hände har jag bara gjort de hos folk som kan 🙂 Hoppas du har en bra dag 🙂

 15. Mina says:

  bobbbyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  dy skullleeeeeeee skriva om volym i håret tex som kissie har på sista bilden???
  måste man ha löshår i håret för det ska se ”stort” ut

  puussssssssssss

 16. Valona says:

  Heeej Bobby, måste säga att din blogg är jätte bra och rolig att läsa:)

  �lskar denna hårfärg som Kissie har på denna bilden, jag går 1:A året på gymnasiet inriktningen frisör så skulle bli jätte glad om du svarar på denna fråga?
  Vad är det för färg?
  Kramar

 17. Nettan says:

  Hej Bobby!
  Jag är också frisör men håller till på en liten ort i norra svergie, kommer du uppöver och håller några visningar snart?
  Skulle vara grymt kul att se dig, hur du jobbar och få lite inspiration!Du är grym! 🙂

 18. Lina says:

  neger khans läppar är åt helvete hon ser ut som en transa
  en blandning av dalin och miss jay i topmodel…
  fyyyyyyyyyyyyyyyyy varför gör man sååå är det för uppmärksamhet eller vad för det kan man inte tycka är fint…

 19. Sara says:

  Kan du inte öppna en hårsalong här i Göteborg oxå?
  Kanske du redan har 😉
  Vore roligt att gÃ¥ o fixa sitt hÃ¥r hos dig 🙂
  Du gör verkligen Kissies hår suprsnyggt!
  �r mörhårig men skulle vilja fixa det lite ljusare..men är osäker på om jag passar i det.

  Kram Sara

 20. sandra says:

  nääe bobby, detta var bara elakt.
  1. kissie är 18/19 år, här går du och trackar ner, väx upp för fan.
  2. du är la frisör eller? om du inte vill hjälpa folk med missfärgat hår – byt yrke! 😀 ska man inte få färga håret hemma nu heller..alla kan misslyckas.
  3. du låter så hjärtlös när du skriver ”porriga bröst” osv,
  är du en P12:a eller?
  väx upp för fan bobby, du skämmer ut dig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.