På stan med Graaf och busungarna Mio och William

På stan med Graaf och busungarna Mio och William. Träffade Hanna Graaf och hennes fina barn på stan. Pojkarna hade vart med i en kort film och väl på bio salongen så blir det några timmars försening tills deras bidrag ska visas för att det var typ barnens dag och flera barn hade agerat skådisar men sen när det var deras tur så hoppade filmen och det strula med ljud och text. Stackars söta dom som hade längtat så mycket:) Dom är riktiga busungar eftersom Willian ville se på bilden och jag sa att han får bläddra med vänstra knappen men han gick snabbt in på mina privata bilder och såg en naken bild på en stor sak hahahah då skriver han högt så alla i gallerian hör, uchh va äckligt det är snopp eller snoppar haha du är bög, dom bögar sig på bilden ,, jag dog av skratt men skällde på honom för att han inte lyssnade men men bara är busiga..

 jag pussa på dom och sen gick på en liten shopping runda inne i Gallerian och Nk. Hittade snygga kläder. Ska ikväll på alexander pärlesos 25års middag och temat är rött men jag valde en sommar stil och inte sött fast självklart med röd detalj. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “På stan med Graaf och busungarna Mio och William

 1. ......f says:

  Hej Bobby!
  Jag är en syrian från Linköping, det första jag vill säga är att jag AVGUDAR din blogg!!! Jätteroligt att läsa den och följa din vardag! Och nu till mitt problem:P…… några månader ska jag på min kusins bröllop och vet inte hur jag ska ha mitt hår.
  Det är så att jag har aldrig typ fixat håruppsättning eftersom jag har ganska långt och tjockt hår med stora lockar.
  Hela släkten säger att jag måste klippa av en bra bit utav håret för att få något gjort men varför skulle jag göra det bara för ett bröllop som är knappt en hel natt:$
  Skulle du kunna ge mig tips på vad jag ska/kan göra med håret?

  Pusss

 2. Linnea says:

  Hej Bobby! Träffade dig igår på Pure och började snacka om mitt hår och att jag skulle färga tillbaka det från brunt till blont igen… Kommer du ihåg mig? Jag lovade i alla fall att jag skulle kolla in din blogg! Så nu har du en till läsare 😀 Kram!!

 3. bobbys says:

  heh syrianen 🙂 du kan sätta upp det fast det är långt. Gå till nån bra salong och fråga dom om lite ider och förslag, finns flera möjligheter me nom du har överdivet långt hår så bör du klippa lite och inte mycket men inte snyggt med långt om det inte set lite vårdat och modernt på ett långt vis krammmm å pussssss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.