Snäll rösta på mig ikväll!!! kram Mattias (EMD)

Hej kära bloggen ikväll är det final på lets dance och både jag och Mattias vill att alla mina läsare röstar på honom…….. Kl 20,00 på kanal 4 är det och det vore guld värt om ni snäll snäll ringde en signal bara för jag kommer att lotta ut en dejt med killarna ifall han vinner.. lovar det 🙂 puss å kram

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Snäll rösta på mig ikväll!!! kram Mattias (EMD)

 1. Maria Bredin says:

  Mattias får lätt min röst. Killen som var så nervös, som inte gått i dansskola, varit den som knappt synts som nu fick allas blickar på sig. Han har tränat som ingen annan. Han har utvecklats och blivit så kanon. Mattias är den värdiga vinnaren. Jag är så jävla impad av honom

 2. don't care says:

  varför är din blogg på första sökresultatet på google?? före fucking bob dylan och bob marley???

 3. stackars mig! :( says:

  hej bobby!
  jag har väldigt mycket problem med mitt hår
  just nu, jag vet inte vad jag ska göra. jag är så ledsen. 🙁
  går det bra om jag skriver min epost här?, så du kan
  skicka ett mail till mig ”berätta” så berättar jag allt från
  början, jag behöver verkligen råd och hjälp. mitt fina hår
  är helt förstört. 🙁 så snälla bobby!
  ps. om du läser detta, som jag verkligen hoppas att du gör,
  så vill jag helst inte att du publicerar det i din blogg utan bara
  skicka ett mail till mig och låt mig berätta. jag vill inte att alla
  ska veta, jag skäms så! 🙁
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.