Skön hemmakväll och vattenpipa med Peter

Ikväll har jag tränat ben och det vär länge sen jag gjorde det men fick hjälp eller snarare sällskap av en skön tränings buddy på gymet hehe… Efter det så träffade jag min vän Peter Agoston och vi käkade god mat och sen kollade film och rökte lite vattenpipa … Peter är en mycket god vän som jag inte umgåtts med lika mycket senaste åren men vi hängde massor för 4-7år sen…. Har haft skit kul stunder ihop då han även fotograferat lite bilder på mig för massa år sen,, ska lägga upp några av dom. Ni minns väl bilderna då jag hade blondare hår och dom med natasha peyre:-) dom har han fotat….

kolla in hans hemsida www.peteragoston.se  där hittar ni lite sköna bilder

 

Gott med vattenpipa med äppel smak, det var några månader sen jag rökte sist och det var hos min sexiga kollega Neda 🙂 babygirl

Peter är snygg i sin outfit som ser ut som en skön vår/vinter  klädsel

hAHAHAHA lite kul bild men lovar att jag inte gillar att va i koppel annars haha snarare ha nån i mitt koppel och enda person jag faktist haft koppel på är Carolina Gynning då vi gick på en premiär ihop för länge sen

Min absolut favorit bild då 2007/2008 Bobby Oduncu and sexy Natacha Peyre

2007

2005 tog Peter Agoston denna på blondinen Bobby Oduncu

Denna tog jag för några månader sen med annan vän Daniel Norell och den gillar jag så snart ska Peter få fota mig igen till våren, det var ju 2år sen vi tog bilder på mig din tjockis… Jag kallar peter för tjockis men han är nog inte så fet hehe

förra året togs denna, peter är nu 27år men blir 28  den 14e april, alltså 4dagar innan mig fyller han år

2004 gick Peter en visning för mig då jag hade invigning på min salong på drottninggatan81, då var han en ung pojk men ändå lillvuxen i kroppen men inte i huvudet hehe

Tog med denna bild oxå som inte har nåt med mitt inlägg att göra för här skulle jag lägga bilder på mig som Peter tagit ocg sista bilden hittade jag på google från min premiär och då kopierade jag denna oxå drån festen då jag har en orm med Pherese Grankvist för hon kom hem från London för min skulle och ville uppträda för mig, kyssss baby

här kan ni se resten av bilderna http://www.region46.com/main.php?page=vimmel&ActiveId=1087890549

 

 

 

Vackra kläder, vacker lokal , vackra modeller – vacker sångerska i pausen – Therese Granqvist !

20 tankar om “Skön hemmakväll och vattenpipa med Peter

 1. Julia says:

  Hej Bobby! Jag har väl egentligen aldrig riktigt lagt märke till dig, men nu så har jag tittat igenom din blogg och jag måste säga att du verkar vara en fantastisk kille. Så jäkla skön!
  Ha en fin dag 🙂

 2. Smurfelina says:

  Hej Bobby!

  Vill börja med att säga att jag älskar din blogg, du är en sådan fin och häftig person! Snygg är du också! 🙂 Jag tycker definitivt att du borde ha sådan look igen som bilderna ovan. Den frisyren du hade med luggen uppåt passar dig verkligen. Det borde du testa igen, to change a little?..:)

  Stor kram Bobby!

  Kram
  Smurfelina

 3. Helena says:

  Hej Bobby! Vad snygga ni är. 🙂

  Jag ville bara säga att jag läste ditt inlägg där en tjej gett upp allt för att satsa på sin pojkvän (deras kris efter 2,5 år). Det var så gulligt av dig att svara tycker jag! Och det smartaste du skrev, det var ju det att många tänker på sig själva, och inte är villiga att kämpa TILLSAMMANS. Kärlek innebär ju också kriser ibland, så är det bara. Det gäller att lösa allt och fortsätta vara starka tillsammans =) hihi.

  Lycka till med allt och kram 🙂

 4. Jessica says:

  Hej!
  Såg att du har navelpiercing på en av dina bilder, just like me haha 😉
  Jag undrar bara ifall du fortfarande brukar ha percing i?
  Kram!

 5. ida says:

  Måste säga att du är riktigt snygg bobby! Riktigt snygga bilder och din blogg är riktigt grym ! kram Ida

 6. tory... says:

  kan man söka till dig för lite modelljobb…typ som ovan….iaf få skicka lite bilder till dig….har du ngn mail bobby…:)

 7. R A M A K . B L O G G . S E says:

  Alltså BOBBBYYYY

  FÃ?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?Ã?R MAN VARA SNYGGARE? Ã?R DET ACCEPTABELT??

  DET LYSER SJÃ?LVFÃ?RTOENDE, SJÃ?LVKÃ?NSLA OCH STOLTHET HOS DIG. KAN INTE SLUTA LEE!!!!!!

  DU HAR ALLT I ETT!!!!!!!

  GOOO BOBBBYYYYY

  KRAMMMMMMMMMMMM

 8. Jens says:

  Damn, man kan ju inte annat än få sig ett riktigt stort leende på läpparna när man tittar in dina bilder 🙂 Hoppas allt är bra med dig?

  / Jens

 9. Calle says:

  Ey bobby soft pipa, har vart inne o kollat lite på vattenpipakungen.se sortiment men ja kan inte bestämma mig, kan du rekommendera nåt till en nybörjare?? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.