Blondinbella och linda Rosing och Danny på äventyr i Hollywood med stjärnorna

Idag var fina Bella och Linda hos mig eller snarare till mina kollegor Nadja , Filip och Neda för att jag ville ha sov morgon så tjejerna fick tas han av min gulliga personal… Jag kom hit till kl 12.30 då jag skulle klippa Danny boy….

 

Här posserar Isabella och Linda Rosing, kolla in luggen på Linda . Den vart skit snygg för det är första gången hon skaffar lugg

Blondinbella Bobby Oduncu och Linda Rosing ser lite glada ut, vad tycker ni om dessa tre leende

Jag och Linda hann slänga i oss en snabb lunch på 10minuter och hann prata om saker som hänt på 10 dagar hahahahahahah då undrar ni hur dessa bimbosar låter på fika!?!

 

Här ser ni min underbara Nadja Sparr fixa Isabella Löwengrips hår

 

Min älsklings Danny fick frillan fixat inför lets dance finalen imorgon,,, Alla som läser min blogg måste rösta på Matte imorgon, lova det???? annars kan ni sluta läsa min blogg hahahah

 

Danny Saucedo från sidan, här ser ni att jag klippte bort all hår i nacket, innan hade han en liten mohikan där bak

 

 

Bobby Oduncu försöker se lika cool ut som Danny boy men vetefan om jag ser cool ut, vad tycker ni?? lite töntig bara i en jätte keps

 

Jag tycker att dessa två killar är skit snygga, alltså Danny Saucedo och Bobby Oduncu

 

Kolla in hans nya look, u like it??

Dessa bilder fick jag i helgen på mms från snygga danny då han festade med Kelly Osborn och massa andra heta i La hollywood

Följ Bobby direkt i din mobilt

Jay Lennon

Danny fich vara med en dag på inspelning på Westerialane på desperate houswifes inspelningen

Detta är Gabriell Solis hus fan va kul jag som älskar den serien

15 tankar om “Blondinbella och linda Rosing och Danny på äventyr i Hollywood med stjärnorna

 1. Victoria says:

  okey alltså, Danny har ett grymt vackert utseende. Han är såå jäkla snygg, så jäkla fint ansikte och snygg kropp.
  Jag skulle valt en annan frilla på honom dock, alltså inte snaggat! Blir ledsen när du snaggar honom hela tiden! Lite mer uppklippt där fram också, eller mer kammat åt sidan ( lr t.om. hans klassiska snelugg?). Nästa gång kanske vi får se det? Istället för snaggat hela tiden.
  Men Danny-boy är grymt grymt snygg och tur är det med tanke på en del konstiga frillor du fixat åt honom.

 2. Http://StephanieH.blogg.se - Sveriges värsta bil förare - Steffie says:

  Fullt ös på salongen som vanligt, H�RLIGT!

 3. sanna says:

  Hej gullrumpa! :)Fan va kul jag tycker också desperate housewives är grymt! Men du vetu vad jag har skrivit min första låttext, jag vill jobba med de i framtiden.. Men hur som helst om du har tid och vill kolla på den och säg vad du tycker. Den finns bland annat på min blogg http://sannaandreasson.webblogg.se/

  ha de bra!
  Puss

 4. Pernilla says:

  Men hjälp NEJ! Bobby! Ang. Danny. Jag håller med Victoria. INTE mer snaggning. Blir ju deprimerad när jag ser den frillan på Sveriges snyggaste kille! Så synd så synd! Han har ju så vackert hår. Han ska ha lite längre hår på sidorna och så mer en sån där Vanilla ice style som han haft förr som han var skitsnygg i.
  Hans nya stil. NO!! I don’t like it! Om han måste ha glasögon så borde han ha mindre glasögon som framhävar hans otroligt snygga ansikte.
  Bobby om du frågar Dannys fans, både ung och gamla så finns det knappt EN ENDA som gillar snaggat hår på Danny. Nu är det väl dags med en förändring väl pleaaaseeee!

 5. katja says:

  Hej bobby!
  jag såg att danny hade varit i hollywood i inspelningen av desperate housewives och jag hade planerat att åka just dit, och jag undrar om du kanske kan fråga danny vem man ska kontakta ifall man gå på någon inspelning för att kolla, det skulle vara värkligen jätte snällt om du kunde.
  Jag förstår om du inte kan, men det skulle glädja mig jätte mycket.
  Kontakta mig på :Katjazelaya@hotmail.com eller gå in på min blogg http://www.finest.se/caatz

 6. Gusdav says:

  Haha coolt, ja var i hollywood för några veckor sedan och köpte en exakt likadan tröja som Danny (den gula tröjan) på Forever 21! 😀

 7. Madde says:

  Snälla, söta, snyggaste Bobby! Snagga INTE Danny nåt mer! �ven om det kanske är fashion så är det inte snyggt! Snälla fixa den gamla frillan på honom istället, den han hade 2008/halva 2009, vanlilla ice, som han kallade den och som Pernilla skrev. Lite snyggt uppklippt där fram. WOW! Danny är hur jäkla snygg som helst men den frillan som du fixat nu, NO THANKS! Snelugg helt okey också som sagt, bara INGEN SNAGGNING!!
  Nej jag gillar inte heller hans nya look med de stora glajorna. Synd, för han är så otroligt vacker egentligen! Här är 2 exempel på skitsnygga frillor på honom:

  http://fr.tinypic.com/r/20fbyhy/5
  http://fr.tinypic.com/r/1zzrfpy/5

  Sen kan du visa Danny det här klippet fr. sommarkrysset, jävligt snygg frilla här. Så ska det se ut:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.