Träffade Angelina Jolie på hotel lobbyn

Träffade Angelina Jolie på hotel lobby i sthlm. Hur coolt är inte detta.?.? Det är för ett sammarbete som jag inte kan säga nåt om ännu men ett litet möte blir det 🙂 Mitt hjärta bultade då hon säger you är a hot man. To bad for all the girls that you are gay haha då vaknade jag från min drömbubbla och kom till verkligheten och drack en blodymary mitt på ljusa dagen med Dani Karlsson. Jag har haft flera möten som gick bra och kändes alldeles utmärkt då allt är på banan igen. Träffade även olika producenter för min nya reklamfilm som kommer att bli super. You will love It:) kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

12 tankar om “Träffade Angelina Jolie på hotel lobbyn

 1. toBry... says:

  Bobby kan man inte få bli din assistent…skulle det inte va skönt att ha någon göra allt för dig… tänk vad mkt mer tid du skule ha….:)

 2. S says:

  Coolt att du träffade henne! Mindre coolt att du gör massa dyra reklamfilmer med massa dyra reklamsekunder som gör att vi kunder får betala mycket högre priser för dina produkter 🙁

 3. Milla says:

  Hehehe det är ju Dani karlsson…men jag måste säga hon är lik Angelina =)http://www.finest.se/userBlog/?uid=32799&beid=1328546

 4. Ninva says:

  wooow that was a cool my nefu. with you its always something supricing and new..go for it ;))

  Love you and miss you ..Ninva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.