Världens lyckligaste morbror Bobby.

Världens lyckligaste morbror Bobby. Efter mässan så stannade jag i Södertälje för att träffa min familj och samtidigt umgås med min syster Ninni och dottern Emelie. Här gav jag henne en godis klubba för att bli hennes favorit morbror:) vet att barn inte ska ha godis men hon har ju inga tänder ännu så då är det väl okej tycker jag he he. Alla bilder från mässan kommer när jag är hemma hos mig imorgon vid min dator men måste igen bara säga stor puss och kram till alla underbara frisörer jag träffade på mässan . Speciellt ni som har mig som eran stora förebild och ni som kom dit för att hoppats på att få träffa mig och alla glada som jag plåtats med ska ha en stor puss och kram, det ska alla mina läsare oxå ha. Godnatt kram Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Världens lyckligaste morbror Bobby.

  1. cornelia says:

    hej bobby ! jag skulle behöva din hjälp !
    jag har rätts så tunt och kort hår och jag plattar det varje dag för att jag har jättelockigt och de vill jag fortsätta med att göra , men jag tvättar också håret varje dag. skulle mitt hår kunna bli tjockare och längre ifall jag börja tvätta håret varannan eller var tredje dag ? och har du nåt bra tips till ett bra schampo ? skulle vara tacksam för svar kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.