�ver 400 tjejer fotades med mig idag på mässan. Jag hann inte kolla på allt jag ville för att det tog ca 1timma att ta bilder med alla söta och gulliga Frisörer som kom fram till mig. Värst var när jag just kom in på mässan och jag var akut behov av en toalett så kom det från 10tjejer och sen ca 15till och tio till osv så det kom fram ca 50st på mindre än 10minuter och sen kom en jätte snygg tjej som intervjuade mig och det vart ännu större tryck i byxan haha för jag höll på att pissa på mig men jag ställde självklart upp på intervjun. Till dig som intervjuade mig glömde vad du hette men du var mycket fin och vacker. Minns inte ditt namn men minns namnet på din jätte söta klasskompis Hussein:) ja sen vart det en massa skrivandet med autografer på tjejernas armar och mage på vissa. Måste bara säga att alla ni som kom fram till mig ska ha en stor puss och kram för ni var sjukt gulliga och söta. Jag var lite trött innan mässan men ni gjorde min dag med alla fantastiska komplimanger. Vissa tjejer vart så glada att dom fick tårar i ögonen av att träffa mig =) Ni anar inte hur glad jag blir att ni tycker om mig så mycket och att jag är eran stora förebild! Det var massa söta tjejer som tydligen hade letat efter mig och hoppades att jag skulle vara på mässan. Rekordet av fans slogs idag med enorma siffror!! Nu ligger jag i sängen på Hotell Elite och vilar en stund för att sedan gå på middag och den stora frisörfesten med mina kollegor. Stor puss till alla jag träffade på mässan!! BOBBY ODUNCU.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

16 tankar om “

 1. Elin says:

  �åååh, jag var också där idag och jag såg dig flera gånger men jag vågade inte gå fram och hälsa. (var rädd att störa) jag gpr i 2:an på frisörprogrammet, riktigt snygg var du idag och jag hoppas att jag kan bli lika bra frisör som du!

 2. Sandra says:

  Hej! Såg dig på mässan idag, kom dock inte fram till dig, hann inte. Men jag måste bara kommentera att det såg sjukt kul ut, när ni skulle hem från mässan och ni gick och tog på dina styva bröstvårtor ;p haha. Hoppas du hade kul.

 3. Amanda says:

  Tack så mycket för att du ställde upp på bild, tror jag glömde säga det när vi väl stod där, haha. Det var vi som fångade dig direkt efter Noir-visningen, men fick lite dåligt samvete när vi fick se hur länge du blev stående där med alla fans. Men iallafall tack!

 4. R A M A K . B L O G G . S E says:

  Bobbbyyy min sötaste! kan du inte skaffa en ny partner här i Stockholm. Hehehe eller en sekreterare typ. Ja vill ju så gärna träffa dig, 🙁

  Världens sötaste bild by the way, du ser ut som en docka/teddybjörn heheheh Pusss & Kram

  Och lycka till med allt, värmer i hela kroppen, blir så glad för dig!!! Krammmmmmmmmm

 5. jennifer* says:

  tjena! Tog en bild med dig igår, la upp din på min blogg. Hoppas det var ok 🙂 / Jennifer (www.improveme.se/Jenniferakesson)

 6. Samira says:

  Hej Bobby!
  Tänkte höra med dig vad du tycker om sulfatfria schampoon. Jag har tunt rakt och jätte långt hår. Hört att det torkar ut håret rejält och att det finns schampoon utan som tex tigi bead head superstar schampoo. Vad är din syn på detta?

  Tack för en bra blogg. Kram

 7. Chanel says:

  Oj oj, så är de när man är känd.
  Jag gilla din vän, riktigt söt va han 😉
  Hoppas ni hade en trevlig hem resa.

  Hälsa din vän.
  Ciao

 8. Anna :) says:

  Hejhej, jag var en av tjejerna som du skrev autografer på armen på! Haha, la upp bild på dig på min blogg, hoppas att det var okej? 🙂
  Ha det fint!

  / annaemilia.bubbleroom.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.