Jönköping Here i come to you baby.

Jönköping Here i come to you baby. Nu sitter jag på tåget mot skövde där jag redan byter till Jönköping. Jag är Framme kl 18 och ska checka in på hotel Elite där jag även bodde förra året. Ska verkligen bli kul att gå på mässan och för er alla Frisörer som vill träffa mig ni kan se mig lite överallt men framförallt inne på Maria Nilas monter. Hoppas vi ses. Vet att många Frisörer skrivit och undrat om jag kommer och vart jag kommer att vara. Ja nu vet ni hehe. Var tvungen att gå denna bild där jag står bredvid michaels fina bild, alltså min privata chaufför hehe och min partner:) arbets partner alltså fast det såg ut som vi var en familj med två pappor på förra inlägget. Nu kommer säkert hans underbara fina barn att skratta och micke själv bli generad:) Karlstad var nice igår och idag speciellt den trevliga överraskningen som bjöds på kvällen. Stor kram från en rastlös ADHD DAMP Bobby. Inte för att jag har fått diagnosen hehe men ibland känns det bara sjukt jobbigt att sitta still …

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

10 tankar om “Jönköping Here i come to you baby.

 1. amina says:

  Hej Bobby, jag älskar din blogg och jag läser den varje dag.
  Jag undrar om du är född i sverige elr i ditt hemland?

 2. pillan says:

  Du är så himla gooorgeous! Tänkte bara säga de, och att du verkligen ska suga åt dej som en svamp. Underbara drag i ansiktet, mums! 😉 Klona dej & ge mej den andra av dej så ja kan uppfostra han t min pojkvän 😛

 3. linda says:

  Hej bobby! , hoppas att allting rullar på. Det är så att jag har precis köpt ett nytt löshår som är 52 sm långt. Jag har axellångt hår så jag behöver klippa in det lite så det liksom passar. Men min fråga är hur klipper man till löshåret? sist jag gjorde det så blev det fult i topparna och det blev liksom hårda och raka toppar..

  help me?

  Puss kram Linda

 4. karolina says:

  haha jag var den sura tjejen som satt i kassan på Karlssons som du var på, kände igen dig men blev så chockad så jag tog betalt automatiskt!! Ledsen för det och hoppas du hade kul;)

 5. Shirin Shakir says:

  Hej Bobby 🙂
  Jag heter Shirin och jobbar i Jönköping på Kicks. Har bara en snabb fråga om du hade tänkt dig att släppa silicondroppar från din fina serie????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.