Middag med familjen Straubel i Karlstad

middag i karlstad med familjen straubel. Efter 5timmars bil resandet utan ett stor förutom när jag hoppade av vid väg kanten och pissade i snön så råkade jag trampa i lera och väl i bilen så stank det spya och skit och vi trodde länge att det var luften men efter 20minuter fattade vi att det var skorna och fan va dom stank. Så stank och jobbigt att sitta still är inte en bra kombination men tur att michael har den senaste bmw som är sjukt skön. Väl framme i karlstad åkte vi hem till honom och vilade innan vi drog på middag med han två underbara barn, snygga och coola Filip och vackra Stephani. Vi åt en god middag och umgick som en familj hehe. Så imorgon hinner vi mysa lite innan jag ska på möten här i karlstad. Efter det ska jag till jönköping på frisör massan almia. Hoppas vi ses där alla härliga frisörer. Hörs imorgon kram bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Middag med familjen Straubel i Karlstad

  1. Frida Ahlberg says:

    Hej! Hoppas vi ses på mässan, jag kommer stå i ett av båsen och visa upp våra produkter 🙂 Så kanske du har vägen förbi mitt bås, som ligger nästan vid scenen 😉

  2. Melinda says:

    Du är verkligen riktigt söt bobby! Sen jag såg dig i : den rätte för rosing. Har jag tyckt du är riktigt snygg. Du verkar vara en jätte go och snäll kille. Jag har frästen provat ditt schampo och balsam, dem är verkligen grymt bra! och vilken effekt dem ger alltså. Håret blir helt lent och dem luktar himmelskt. Hoppas du får en undebar lördagskväll.

    / Kram Melinda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.