Mr.World Sydkorea !! Mr.Sweden calling !!!

Hej Sverige !!!  fyfan vilka dagar jag har haft !!!

Borjar med flygresan hit… Akte fran Sverige till Amsterdam… val framme i Amsterdam skulle jag byta plan till Seoul, Sydkorea… Tanker forst att jag ska folja alla kinesliknande manniskor till min gate.. for da ar jag ju safe!! nar jag kommer fram till gaten sa star det Shanghai… gaten bredvid star det Tokyo… jag inser att jag ar omgiven av asiater som ser likadana ut !!!  fuck… det ar bara att ga tillbaka och lasa pa skarmarna !  nar jag val hittat gaten till Seoul sa satter jag mig ner.. bara for att nagra minuter senare hora att flyget ar cancelled !!!  va faaaannn!!  gar till informationsdisken och traffar pa Mr.Romania som ska ta samma flyg… Han kan dock ingen engelska… sa jag maste ta hand om honom och hans resa till Seoul… skitjobbigt.. men han var sjukt snall !! Vi lyckas charma oss till en resa till Peking, Kina… och darifran till Seoul Sydkorea..  och till slut kom vi fram !! Puuuhhhhhh

Val har sa delar jag rum med Mr.Wales… skitcool kille.. har aven blivit mkt bra polare med Mr.Sydafrika, Mr.Swasiland, Mr.USA, Mr.Spain ! Dem ar aven med i mitt lag… vi ar nemligen uppdelade i fyra olika lag som ska tavla mot varandra i olika moment… man valjer ut 5st som ar best lempade for just den tavlingen som ar en viss dag… idag hade vi en galen military-contest… och sjalvklart sa blir Mr.Sweden vald som nummer 1 i denna tavling.. med mig hade jag  Mr.Sydafrika, Mr Russia, Mr.USA och Mr Filipinerna !! Och vi vann tavlingen… det var by far  det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv och jag jobbar anda som Personlig Tranare…. lagger upp lite bilder fran tavlingen ocksa… fyyyyyyfaaaaan   vad det var jobbigt och det hjalpte inte att vi hade en Sydkoreansk Sergeant som skrek pa oss NONSTOP !

Mr.World tavlingen ar skiiiiitstoooooooor har borta och aven i dem flesta andra countries i varlden… ar nog bara i Sverige som det inte ar so big deal !  Vi ar pa framsiderna pa alla Koreanska tidningarna.. ar med i TV… och gor intervjuer och allt !!!   Jag kanner att jag har en ganska bra chans faktiskt… ar social… och lart mig en del Sydkoreanska ocksa… rosta pa mig som nummer 1 pa denna sida… vet inte om det hjalper.. men iallafall !!! http://listas.20minutos.es/?do=show&id=133367

imorgon ska vi till bergen och ar borta i 3dagar… ata middag med borgmastaren och massa annat socitetsfolk… sjukt kuuuuuul !!!

Ute i Kriiiiig !!! fyfaaan vad jobbigt.. 2 timmar skiiit

Ute i Kriiiiig !!! fyfaaan vad jobbigt.. 2 timmar skiiit
Winner... Red Team !!!  With Mr.Sweden at first !!!
Winner... Red Team !!! With Mr.Sweden at first !!!

5 tankar om “Mr.World Sydkorea !! Mr.Sweden calling !!!

 1. Jacki says:

  Hej Bobby

  För alla dans sugna läsare och självklart dig så har jag sett ett dunder erbjudande, strippkurs på 8veckor för endast 1000kr (ord.pris:2495:- ) Det ligger bara uppe 2 dagar till, sen dyker nästa spännande erbjudande upp! Man vet aldrig vad det är 🙂

  Kanske en rolig grej?

  Erbjudandet ligger uppe på Gruppi.se

  Ha de gött!

 2. Julia says:

  hejsan bobby:) först vill jag bara säg att du verkar vara en jätte trevlig kille:)

  och jag har en fråga till dig: Jag har naturligt mörbrunt hår men skulle vilja färga det ljusare ungefär som Kenza hade förra sommaren(om du minns) , du får jätte gärna gå in på min blogg och se hur mörkt det är och svara om det skulle gå och hur man måste göra för att inte få det orange eller så!

  tack på för hand

  puss och kram /Julia

 3. Malin says:

  Men ditt lilla troll…Heej!!:-)!!

  Kul o höra lite från dig, du verkar ju ha det hur grymt som helst…

  Ta hem det här nu, annars….! Njut av tiden nu, o är du bara dig själv kommer detta gå galant, d där trynet e ju inte så jävla illa heller…:-)

  d e tomt på jobbet utan dig!//kramar malin

 4. dilem says:

  Hej Bobby! Har en fråga, hoppas att du kan hjälpa mig. Jag är från turkiet mitt hår är ganska lätt färgat, jag menar inte så tjocka hårstrån som de flesta därifrån har. Jag är ganska ljus i hyn och har en mörkbrun hårfärg. Men vill göra det som Kim Kardashian, du vet när hon färga det ljust. Kan du ge mig råd? vill faktiskt göra det hemma då jag är väldigt intresserad av att göra sånt själv. Det är något jag gillar men skulle du kunna berätta hur jag skulle kunna göra det här? det lär ju va en ganska svår process. Tack på förhand! / dilem

 5. bobbys says:

  hej va söt du är 🙂
  svar på din fråga Julia, yes det går att få ditt hår ungefär lite ljust som kenza hade i sommras men det går bara hor bra frisörer, jag rekomenderar min kollega Neda som är grymmmmmm på mörka hår som vill bli lite ljusare, ring 08-4060181 och boka med neda, boka klipp och sling men säg att det kommer att ta 3timmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.