Dagens behandlingar vart kemiskpeeling och fotvård

Dagens behandlingar vart kemiskpeelingen och fotvård, så jäkla gay men lovar att det är nödvändigt 🙂

Idag gjorde jag en kemisk peelingen igen och jag lovar att jag gör annat än att springa på ansiktsbehandlingar hehe. Denna behandling måste göras några gånger och resultatet blir att jag får en finare hy och ca 8år yngre. Jag passade även på att få mina fötter behandlade av Saana. Hon är verkligen duktig på allt inom skönhet och vård:) jag har rekommenderat henne tidigare och gör det igen. Alla ska unna sig lite lyx och snygga till sig och mina krämer som jag använder är bättre än allt annat och inte så dyra. Allt hittar ni på hennes hemsida:)

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Efter behandlingen gick jag en promenad med Sanaa och hennes super söta son Samuel, han är verkligen skit söt och så mysig att vara med…. Lite väl busig men det gillar jag

Han är bara 3år gammal men redan lill gammal gubbe hehe. Minns när Sanaa var gravid så jag måste gått till henne i snart 5år… Längsta tiden jag stannat kvar med samma hudterapeut och det måste verkligen betyda att hon är bäst för jag är kräsen som få

7 tankar om “Dagens behandlingar vart kemiskpeeling och fotvård

 1. Antonija Ereiz says:

  Hej Bobby!

  Så jävla klysight och brown mouth att säga detta men det är sjukt kul att läsa din blogg. Hahaha, en blatte till en annan! Tycker du gör det intressantare med alla bilder du lägger upp och speciellt på alla mörka killar med ljusa ögon! Tummen upp för det!

  Ha en god kväll:)

  Mvh Antonija:)

 2. Evina says:

  Hej Bobby! Tänkte bara säga att du är en fantastisk inspirationkälla! Tack var det dig så har jag bestämmt mig att gå en frisörutbildning. Jag vill gå din frisörubildning om man nu kan fortfarnde kan göra de förstås! Jag är från Bollnäs, en liten byhåla uppe i norrland. jag satte mig på tåget och åkte tre timmar ner till sthlm enbart för en klipptid på din salong i vällingby! Jag vart skit nöjd, kommer ner till sthlm om ett tag enbart för att färga håret på din salong! Ha de bäst! /Evina

 3. Felicia says:

  Hej! Jag undrar om du har några tips på frisörutbildningar (förutom din då, den vet jag ju redan om;)) i Sverige, alltså på privatskolor där man inte ska ha behövt gå frisörlinjen i gymnasiet innan? Så tacksam för svar. Kram Felicia

 4. bobbys says:

  kul att du vart så nöjd, kanske vi ses i salongen nästa gång du kommer till sthlm, men jag är mest på drottninggatan, ja inte längre men på lnnegatan19 just nu,,, kolla om jag jobbar när du klipper dig next time så ses vi,, krammmm och självklart ska du gå min utbildning som börja´r igen i juli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.