Dagens krämtips:)

Denna kräm kommer från mitt favorit märke Nimeo och nr 1 nuförtiden:-)

Själv kallar jag denna kräm för äpple krämen men den heter stemplex serum. Den är en mycket lätt dag kräm som kan börja användar redan i 20års åldern för att redan då börja skydda och förebygga cellernas återuppbyggnad och därefter behålla den ungdomliga looken 🙂

 • Den förmar och jämnar ut hudens yta och förlänger livslängden på stamcellerna.  
 • Krämen ger en antirynk effekt och innehåller äppelsyror
 • förbättrar hudens ton och pigmentering
 • föryngrar och stramar till hyn omedelbart
 • mm mm mm mm mm ja fler egenskaper har den men dessa jag skrev är dom viktigaste!!

Tjejer och även killar denna kräm är bara ett måste för er som vill vara snygga länge. själv har haft den i några månader och är kär i den på mitt egna sätt haha men kolla bara på min hy som är så fin nu och för några år sen hade en hel del små finnar eller snarare mer irriterad knottrig hy på vissa ställen som i pannan bara…

 kolla in Saanas hemsida för mer info om krämerna och alla andra skönhetsbehandlingar som hon utfört

6 tankar om “Dagens krämtips:)

 1. Alfred says:

  Diggar din blogg bobby! Du är riktigt skön. Hoppas det fixar sig med salongen!

  Har precis startat blogg, besök gärna och lägg en kommentar 😉

 2. bobbys says:

  dom finns hos vissa kliniker bara, kolla länken på inlägget så kommer du till min hudterapeut .. där finns all info om dom och hennes nr
  krammmmmmmmmmmmmm

 3. Vendel says:

  Hej sötaste och helt underbara Bobby! Jag inspireras verkligen av din blogg, ditt utseende och ditt sätt att vara. Jag gillar ideg stenhårt! Har tänkt varje gång när jag är i Stockholm ”nu jäklar ska jag gå och beställa tid hos Bobby så att han ska få klippa och styla mitt hår” men dock har det inte blivit av, då det har med för lite tid att göra då jag inte är i Stockholm allt för länge.

  Jag läser din blogg dagligen, varje gång jag loggar in på nätet är det din blogg jag kikar in först.

  Dock har jag inga stora bröst, stora läppar eller ett beteende som en bimbo. Men jag hoppas du gillar att få klippa mitt hår ändå, för när jag är 18 då jäklar ska mina bröst bli stora och sexiga. Men idag får man ej fylla i brösten när man är under 18, det är lite tråkigt. Men hoppas du ser fram emot att få klippa och styla mig ändå, för någon dag, någon tid så kommer jag att sitta där i stolen framför dig. KRAAAM! Ta hand om dig. (www.missvendel.myshowroom.se)

 4. bobbys says:

  hej söta kul kommentar du skrev,,,, bra att du inte e nån bimbo aktig för du ser jätte bra ut och din roll passar dig säkert bättre än nån uppblåst korkad, sen kan du självklart fixa tuttar men lagom stora för det är skit snyggt…
  Klart du är välkommen till mig eller mina kollegor på salongen….
  stor puss å kram BOBBY ODUNCU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.