Grattis min bästa Alex Shirpey till titeln av MR WORLD 2010

Idag känner jag mig lite täppt i näsan och fortfarande förkyld,, buuuuu så trist hehe men här kommer lite bilder från igår kväll…

Självklart ville jag se deras mage så dom inte har en lite ölmage för sånt funkar inte i världsfinalen

Här är halva juryn och ingen mindre än Angela Monroe från Robinsson, Bobby Oduncu king of everything, Alice Svensson stjärnan från Idol(söt å sexig) Snygga Alexander Pärleros som representerade Sverige i manhunt intermational 2006 och då kom han på 5e plats i världen, thats hot

Killarna var bra på scenen

Andreas kom 2a och är verkligen en riktigt snygg kille som ser ut som den klassiska killen från Sverige, han kommer att få modella för mig vid andra tillfällen men Alexander vann för att han ser mer internationel ut och hela juryn tror på att han har det lilla extra. Speciellt charmen och självförtroendet, det vet jag som är hans bästa vän och det var inte fusk i juryn för det bara för att vi ärt vännen eftersom jag suttit i jury för sverigen man i 8år och känt killar som är med värje år, jag brukar skicka mina vänner på sånt, bästa man vinner bara… Nu måste Alex tävla mot 72 andra snyggingar men jag tror på honom som top 10 om inte top 5 hehe helst nr 1… annars ska jag inte umgås med dig ifall du inte vinner heheheh vilka krav jag ställer

Tjejerna slet av alex tröjan hehe men han hade inget emot det

Förra årets vinnare an miss world Erika som tävlade för Sverige

Här är Nicky som kom trea för att han var så charmig och bjöd på sig själv, samt att han dansade på scen, kolla in va ung hans mamma Irina är 🙂

Jag men Tomas (cocco) som har jobbar med dessa tävlingar i snart 20år, han är ansvarig för denna

 

Min favorit Stefan Grantorp i rött men vännen Patrik i mitten sen med annan vän jag glömde namnet på

Bobby Oduncu , Alice Svenssom och Alex Shirpey

Alexander Pärleros vinnaren 2006 som nu är nattklubbs chef på grodansergel där vi är nu.. Här med vinnaren mr World 2010 Alexander shirpey

Denna sköna kille kom fram till mig och ville ha min autograf på armen till hans kusin Erica som älskar mig/(tror hon älskar mig hehe))  här sen ni vad jag skrev till henne..

18 tankar om “Grattis min bästa Alex Shirpey till titeln av MR WORLD 2010

 1. sanna says:

  Erica var så grymt snygg på scen.! Hon har både utseendet och personligheten! Alex var en värdig vinnare, hoppas han kommer top 10! Grym kväll!..

 2. Erika says:

  Haha, ååååh Bobby, det är jag som är Erikaaa, haha guud vad kul att du publicerade bilderna!! Blev helt överlycklig nu! åååååh! Kärlek till dig!

 3. R A M A K . B L O G G . S E says:

  Ã?h inget att tacka för. Jag har en massa haters jag med, när man väl fÃ¥r dem vet man inte hur man ska hantera dem ibland. Tur nog har jag en massa fina läsare som alltid säger emot och ”backar upp” en.

  Du är en fin människa, bry dig inte om andra.

  /Ditt största fan :$

 4. Sköna killen says:

  Tack för autografen Bobby! Och riktigt trevlig var du!
  Erika är min kusin, och hon blev överlycklig! Hon kommer ner från norrland och hälsar på om ett par veckor, så jag hoppas jag stöter på dig igen!
  Kul å ses och nice blogg!

 5. Michaela says:

  Hej där!

  Tack för en bra och rolig blogg! Och grattis till Alex!
  Meeeen…..vad är det här med dom plutande läpparna hela tiden, på nästan varje kort?
  Ni båda är snygga ändå, det ser seriöst bara urfånigt ut. Menar absolut inte att vara otrevlig. Jag tänkte först att det blir så när man lägger in Restylane men jag gjorde det själv förut och inte plutade mina läppar såååååå av sig själv, snyggt fylliga blev dom ju så klart.
  Please….slopa det där.

  Peace

 6. kungen says:

  klart att sverige har en chans att vinna nu när vi skickar en turk att representera oss blonda bläögda svenskar….Gooooo Sweden….ett utmärkt val av juryn:) …man får nog hoppas att det är en till uttagning till detta.

 7. björn says:

  hade det inte varit lämpligt att någon neutral person satt i juryn istället? känns misstänkt korrupt och sänker trovärdigheten.

 8. lidingöbarn says:

  Hej, klicka in på min blogg lidingobarn.blogg.se där ni läser om mitt lite halv glamourösa liv, med allt från vardag och läxor till shopping och premiärer, just nu är jag i dubai läs mer om det på bloggen 😉 hörs

 9. Tindra says:

  Kan vem som helst komma och färga sitt hår från mörkbrunett till blondin hos dig och hur mke kostare ? 🙂 tacksam för svar!

 10. bibi says:

  Måste Alex S. se lika dan ut på alla bilder?
  Man kan ju faktiskt le någon gång och inte se så spänd ut. Koppla av Alex så blir du snyggare.

 11. Fanny Widinghoff says:

  Alex var en mycket värdig vinnare. �nska han Lycka till Ifrån mig/ Fanny i Juryn

 12. Nana says:

  Hello sexy!
  Jag måste även ställa en fråga till dig, som frisör…
  Förut hade jag världens rakaste hår, alltså jag menar då att det var nästan spikrakt… nu de senaste två åren har jag fått världens lockigaste hår… Så lockigt som det kan bli.
  Har du kanske någon aning om hur detta kan ha gått till?
  Vore tacksam för svar.

 13. Nat von D says:

  hej!
  gillar att läsa din blogg.. de är som avkoppling för mig haha

  Såg nicky i detta inlägg och de var bara de ja ville påpeka att han som kom trea då heter just nicky 🙂
  en gammal arbetskamrat till mig faktiskt.
  hehe kan ju lägga till att irina också är de hehe,,
  tänkte att det var på tiden att hojta till eftersom ja ser bekanta här haha

  fortsätt med bloggen som du gör fabulous! 🙂
  stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.