Barnet som ler även då hon gråter

Hej älskade bloggen nu är jag äntligen hemma efter att jag vart med min familj i 2dagar, inte för att jag tröttnade på det utan det var jobbigt att vara sjuk och ha syskons barn nära mig då jag var rätt att smitta dom.. 2 andra syskons barn fick inte träffa mig fast dom verkligen frågade efter sin farbror men jag valde att inte åka dit eftersom min bror som legat på akuten för hjärt fel har just kommit hem och får inte vistas nära nån som är dålig….

Min älslings syster Ninni Botros med sin dotter Emelie och min brors dotter Cassandra idag på eagle restaurangen då vi lunchade i Södertälje…

Chabbe och Ninnis dotter är alltid såååå glad, aldrig sett ett bara le 24timmar om dygnet, det är lustigt för ibland när hon gråter så ler hon och skrattar samtidigt hehe så lustigt

Hahahahhahahahaahah hon skrattar ibland så mycker så man inte ser hennes ögon, då fattar ni hur kul det är att träffa henne 🙂

Emelie med lilla Tarzan som vaktar henne hehe

Kolla va fina vi är ihop med våra vinter jackor.. Här ska vi ut på stan och powerwalka, hon har just borjat att gå själv och då ska farbror Bobby lära henne powerwalking för att hålla sig smal hehe

Kolla det är sjukt men det är såååå mycker snö ute..  nästan 1meter högt var snön i Södertälje,,, Har ni oxå mycket snö henna?? Tror inte bara det är jag som tröttnat ordentligt på snön

Jag åkte upp med Gabriella till Sthlm för att överaska våran bästa vän Samer, vi bjöd med honom hem till mig på middag som vi självklart inte lagade hehe och även dajmtårtan köpte vi… Här försökte vi göra en ful min men min vart ju typ Zoolander hehe

Här lyckades vi alla se lite knäppa ut 🙂

Här är vi lite snyggare

Här färgade jag Gabriella hemma fär att inorgon ska hon göra en eller flera plåtningar, kolla in hennes blogg för sjukt mycker bra smink tips

Här ser ni min härliga och super duktiga hud terapeut Saana som jag färgade håret på igår fast jag var sjuk… Hoppas inte hon vart förkyld för att imorgon kl 10 ska jag på behandling hos henne igen och då blir det nåt nytt jag ska göra hehe ni måste undra hur ofta går denna man på behandlingar men det är inte så ofta.. Ibland 1gång i månaden men ibland händer det att jag går 3gånger hehe…. Kolla in hennes hemsida för olika skönhetsbehandlingar

5 tankar om “Barnet som ler även då hon gråter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.