Världens bästa produkter heter Nimue.

Världens bästa produkter heter Nimue. Här på bilden sen ni min ansiktstvätt och ansiktsvatten, samt dag kräm och mirakel masken. Självklart har jag hela serien hemma men detta är det mest nödvändiga att ha hemma i badrummet. Har ni funderingar och frågor ang produkterna eller frågor om eran hy ska ni genast in på Saanas hemsida där kan ni se vilka behandlingar jag brukar göra för att hålla mig så snygg som jag gör:) produkterna är inte lika fyra som andra lyxmärken. Riktigt prisvärt. Puss å kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Världens bästa produkter heter Nimue.

 1. Jennie says:

  Jag är lite nyfiken på hur kort du är? När man ser bilder på dig ser du väldigt kort ut? Stämmer det? Och i så fall, är du symetriskt kort eller är det tex benen som är exeptionellt korta?

  Puss och kram och tack för en bra blogg!!

 2. Sandra says:

  Hej! När fick man reda på om man vann tävlingen eller inte? Skrev du till dom som vann eller? 🙂

 3. Dilek says:

  Hej Bobby! Jag tänkte fråga dig när du drar ut vinnarna för din Vax & Gele tävling? Eller har jag missat ngt? / D

 4. jonna says:

  Hej jag har en fråga jag har mörkbrunt hår och vill gärna färga blondare till sommaren, vad är lättast att göra då tycker du?

 5. Gina says:

  Hej Bobby!

  Vad anser du vara den bästa hårinpackningen för torrt hår?? Finns så sjukt mkt där ute, skulle vilja ha ngt bra & prisvärt.. hoppas att du har möjligheten att svara =)

  Krambanan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.