sjuk och ont i halsen idag. Fan va jobbigt

sjuk och ont i halsen idag. Fan va jobbigt att inte vara frisk. Jag vart bra i en vecka och sen sjuk igen. Haft problem med halsen sen jul. Så bara legat i sängen hela dagen och inte orkat med datorn heller. Här får ni en bild från igår kväll då jag äter pizza och japansk mat. Som efterrätt hade jag chips godis och kakor. Ja det är verkligen synd om mig då jag är sjuk haha. Fick även besök igår av nån som inte ville vara med på bloggen men hjälpte till med att ta bilden på mig haha. Finns ju hemliga personer oxå i mitt liv. Hehe alltså inte på det sättet men vissa vill inte vara med på Bloggar eller media pga vissa orsaker och det förstår jag och tar hänsyn till det så skulle inte hänga ut nån i onödan. Vad tycker ni om snöstormen.? Det är helt sjukt men det har vart snö storm i timmar. Hörs snart kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “sjuk och ont i halsen idag. Fan va jobbigt

  1. Josefine says:

    boby kan du hjälpa mej med vilken färg jag ska ha till mitt hår? Jag är mörklblond/desiree naturligt men färgar håret blondt, men hela håret känns lite för gult. Jag vill absolut inte vara platina blond men lite mer Paris hilton blond om du förstår vad jag menar? Kan du rekomendera viklen färg jag ska ha, så att jag kan ge det till min frisör??

    eftersom du är så bra på färg 🙂

  2. bobbys says:

    svårt att säga då jag inte sett ditt hår men din frisör borde kunna det, jag skulle bleka tunna slingor och även några slingor med ljus färg tex 9/11 i wella eller nån annan kall färg som mixas med 9%väte sen helst en kylig toning på hela,, i wellas 10/81+10/6 eller loreal toning som heter milkshake och är sååå fin nr 901+902 i bara 3min lycka till krammmm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.