Fyfan vilken otur jag har ibland och min stackars familj får stå ut med

Hej kära bloggen sorry för att jag inte bloggat nåt,,,, min tel har strulat så kan inte skicka mms direkt till bloggen sen har min dator hemma låst sig så jag kommer inte in på min ordinarie inloggning för att knappen nr sex är trasig och den behövs då jag har en kod som innehåller sexan……

Förutom det så har jag vart lite deppig pga att min äldsta bror Oyfin fick problem med hjärtat för några dagar sen och åkte ambulans igår till Carolinska sjukhuset där han fortfarande ligger kvar…. Stackaren hade en svår förkylning som sen satte sig på hjärtat och gav innfektion på hjärtat. Så vi var hos honom halva natten igår och familjen var där även idag…. Nu säger läkarna att han kommer att klara sig och att det var bra att han åkte in i tid till sjukan men han har 280 högtryck i puls och det är inte bra så han ligger med slangar och annat sånt som fick mig att må illa då jag var där inne och hälsade på….

Sån otur för hans fru Jessika drabbades av en infektion efter ett tandläkarbesök för några år sen och var nära att mista sitt liv då hon log i koma och karantä i en månad, dom var tvungna att öppna upp hela halsen och operera henne, det såg riktigt illa ut för henne då men med gugs hjälp vart hon bättre… Stackars deras 3små barn, det var deras dop jag var på förra Lördag 🙂

Allt detta fick mig att minnas då min andra bror låg på intensiven för snart 2år sen… Han låg nämligen i koma i veckor med respirator medvetslös och läkarna trodde inte han skulle leva och om han gjorde det så skulle han vara halv förlamad resten av sitt liv…. Det var det jobbigaste jag vart med om att se hans barn lida, min familj och släkt var helt förstörda och då ska vi inte tala om hur jag mådde då jag så mitt egna kött och blod ligga där döende med slangar i vartenda ven och svullen som en balong så vi inte ens kände igen våran egna älskade bror Robil….

Det var på min födelsedag 18e april det hände då Robil och han goda vän Sammi såg ett gäng ungdommar på 30-40 personer som bråkade i olika gäng. Killarna var inte mer än 16-25 års åldern, det tragiska var att min bror Robil Oduncu hjälpte till och stoppade ungdommarna från att slått men sen kom det dit ett psykfall som inte visste att min bror inte var inblandad utan bara vill hjälpa till, så då slår han ett slag med pistol mot huvudet så han spräckte skallen och sen fortsatte några killar och sparkade på honom som om det var en fotboll. Min bror som jag älskar över allt annat fördes medvetslös till karolinska sjukhuset och opererades i 7timmar, han låg i koma i 3 veckor och hade hjälp av respirator för att ge honom konstgjord andning.

Det var ett helvete för mig min familj, Hela familjen och hans 2 barn visste inte ifall han skulle vakna till liv eller ens klara sig efterssom situationen var så kritisk, jag får tårat nu när jag skriver ..Robil har legat på sjukhus hela våren och sommaren då han gått på rehab, han är än idag inte helt återställd, han måste genomgå en sista operation då han saknar en stor del av sitt skallben, han har genomgått några operationer som inte vart helt lyckade men nu väntar han på att få en special titan platta från Usa.

Hoppas på att fler människor hjälper andra när nån blir misshandlad och hoppas på att det inte slutar lika illa som det gjorde för min bror, för om fler hjälper varann så kanske våldet minskar

stor puss å kram till min älskade bror och alla andra. Kärlek behövs mer

 

http://74.125.77.132/search?q=cache:reYBbDImY_YJ:www.efterlyst.tv3.se/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D9325:16-aring-misstaenks-foer-brutal-misshandel-i-soedertaelje%26catid%3D7:nyheter+robil+oduncu&hl=sv&ct=clnk&cd=7&gl=se

16 tankar om “Fyfan vilken otur jag har ibland och min stackars familj får stå ut med

 1. Anna says:

  Så fruktansvärt!
  Tror jag läste om den misshandeln i tidningen. Hoppas de skyldiga fick sitt straff & att din brödrer mår bra trots omständigheterna.

  Trevlig blogg btw.

 2. Lovisa says:

  FY FAAAAN stackars din bror!! Jag blev så illa berörd av det du skrev, man får tårar i ögonen. Vart är världen på väg egentligen? Det finns för många sjuka människor ute i samhället. Ursäkta att jag säger det, men en hel del borde spärras in o sitta där. Ingen ska behöva utsättas för det som din bror fick. Helvetes jävlar säger jag. Hoppas verkligen han blir helt frisk.
  Jag mådde verkligen fysiskt illa av ditt inlägg Bobby. Men det var bra o fint skrivet.
  Ta hand om dej o din familj, ja det behövs verkligen mycket mer kärlek i världen! Folk får säga vad de vill, de som retar sej på dej. Men faktum är att om alla var som du så skulle vi inte ha sån här skit, vi skulle inte ha nåt våld i samhället. Vi skulle leva i paradiset.

 3. Malin says:

  Nej usch vilken otur du har haft runt omkring dig! Nu får det vara nog. Får hoppas att det vänder nu och bara kan bli bra! Sköt om dig! Massa kramar

 4. mimi says:

  Fint skrivet men samtidigt hemskt Bobby! Jag förstår mig inte på ungdomar som slåss eller använder vapen för att bli ”starkare” och ”tuffare”. Man förlorar på det, INTE vinner. För cirka en månad sen åkte min kusin in till sjukhuset på grund av tre 25 åringar som slog sönder hans huvud för att de ville ha hans mobil, pengar och jacka som de sedan tog. Han stackarn blev så otrolig rädd att han slängde fram sina pengar och mobil men tydligen räckte det inte. De bestämde sig även för att sparka honom i mage och huvud tills han började blöda. Han hade nyss fyllt 16 år. Han fördes in med ambulans och enligt läkaren så hade han tur. Några sparkar till vid tinningen kunde ha gjort att han kunde ha hamnat i koma. Hans mamma (min moster) var för tillfället hos oss (8 timmar uppåt från Gbg) för att göra klart några ärenden innan flytten ner till Gbg. Eftersom vi fick samtalet på eftermiddagen fick moster min åka ner till gbg helt orolig mitt på natten och kom fram på dagen. Detta var ett helvete för oss eftersom min kusin som blev ner slagen har varit som en lillbrorsa för mig. Det är så synd om honom. Det har gått två år sen han miste sin far och nu får han smällar på grund av fittor (ursäkta mitt språk) som inte har råd med att skaffa sig en jacka eller mobil.

  Hoppas du mår bra och lycka till med allt! 🙂

 5. Marielle says:

  Usch aldrig roligt att höra att detta drabbar så fina personer. Tur ni har sån stark kärlek i eran familj. Jobbar själv på sjukhus och man blir lika chockad när de händer såna här grejer. Att folk kan ha på sitt samvete att skada nån så svårt. Hoppas ni åter hämtar er snabbt i familjen. Tänker på er <3

 6. caroline says:

  men gud vad hemskt! Hoppas det går bra för dina bröder!

  Det kan vara bra orättvist hur vissa drabbas av olyckor men efter regn kommer solsken och det kommer snart att vända för er hoppas jag!

 7. belinda says:

  usch! 🙁 Jag bodde i lina när det hände din bror. Hemskt var det!
  Min mamma jobbar med sin brorson sebastian så jag känner igen din familj rätt väl.
  hoppas de årdnar sig. kram på dig!!

 8. nathalie says:

  fy va hemskt. Vad mycket din familj har fått gå igenom 🙁 Ni verkar vara väldigt starka hela bunten och du verkar vara en helt underbar person Bobby, du verkar vara så himla god och snäll mot alla. Mår alltid så bra och blir så glad när jag läser din blogg!

  Hoppas det ordnar sig för din bror! Puss och kram/ nathalie

 9. C says:

  Nej usch, Oyfin!

  Jag är en f.d vän till Jessica, och jag hoppas så för allas skull, och de söta sönerna, att Oyfin klarar sig. Det är ju inte första gången han fått läggas in för någonting!

  Jag tänker på er!
  //C

 10. Jessica says:

  Du är så himla stark tycker jag. Jag är bara 13 men ville bara säga att du är en stor inspirationskälla gällande hur du hanterar saker. Jag vill själv inte bli frisör (tror jag… haha vem vet, kanske står jag i en frisörsalong om 10 år ;p) men det är så himla bra att du ändå har en positiv inställning till saker samtidigt som du ändå sörjer.
  Kram

 11. Manuella says:

  Det känns så sjukt, man har inte kunnat koncentrera sig på det man gör för så mkt man tänker på Oyfin + släkten som har/går igenom ett helvete just nu. först Oyfins fru sen Robil & nu Oyfin..

  vi ber för Oyfin, & vi alla vet att han klarar sig. Den stora tuffa Oyfin ger inte upp det vet vi alla.

  MÃ¥ gud vara med de..

  Kämpa Oyfin , dina barn o alla nära o kära behöver dig. 🙁

  Vi ber för dig �

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.