Bobby och Bobby på fest:)

Bobby och Bobby på fest:) kom just hit med Bobby Haddad och Jackie Ferm. Det är sjukt mycket folk och en massa härliga vänner. Här just ätit och ska dricka lite champagne för att sen njuta av kvällens underhållning. Hörs snart. Lite kul att bägge är Syrianer och heter Bobby men det finns ju bara en Bobby och det är jag haha:) fast jag kan väl dela med mig av namnet hehe. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Bobby och Bobby på fest:)

 1. Monika says:

  Snälla Bobby, kan inte du fråga din vän Bobby om han dejtar Jane fortfarande? Skulle vara roligt att veta, jag följde varenda avsnitt av Mammas pojkar. Hälsa att han är snygg!!

 2. STYLEMIND says:

  Hej Bobby!

  Har en fråga som jag bli jätteglad om du svarar på 🙂
  Jag var hos er på drottninggatan 81 och fixade mitt hår i höstas hos en elev som hette Gabriel, är han kvar på salongen? han var så duktig!

  Har ni öppnat igen förresten efter branden?

  Kram Jenny

  http://stylemind.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.