Dagens träningsbilder

Här lägger jag up lite bilderfrån dagens träning,,, Jag tränade över 3timmar och det är inte sunt men jag tränade 30min kondition med min kollega Nadja som inte är med på bild med pusssss till henne ändå. Sen tränade jag bröst och axlar ca 1timma och sen rygg och pratade ca 30min i tel och med massa vänner på gymet därför jag inte vart klar i tid och sen väntade jag tills Krille kom så jag tränade på lite mage oxå…. Imorgon tror jag inte jag tränar utan ska försöka hitta på nån nice med nån efter jobbet….

min bästis Alex med kollega

 

Sveriges man Kalle eriksson med söta flickvännen

Bobby Oduncu med Martin Olivestrand

Gymets mest vältränade par Chris och Annamaria , bägge tävlar i fitness och ser fantastiska ut utan kläder hehe med kläder oxå såklart

Martin OLiverstrand inne i omklädningsrummet, hård som fan ock människa klagar,,, tror ni inte han fått tränings anorexia!?!?! hehe alltså lite blind

5 tankar om “Dagens träningsbilder

 1. Isabeli says:

  Hej Bobby!

  Om man nu vill få ett långt fint och friskt hår som ser väldigt fräscht ut vad bör man då göra? för att hålla det på topp hela tiden utan att det blir risigt och att topparna blir slitna hela tiden.. hur mycket bör man klippa sig och så? Jag vore otroligt tacksam om du delade med dig den info du vet.. och du vet ju en hel del 🙂

  Vore till stor hjälp om du svarade på dessa frågor och hjälpte mig! 🙂

  Må gott! Mvh Isabeli

 2. bobbys says:

  svar till dig isabelle,,, börja med att använda Bobbys prodúkter hehe eller andra bra salongs produkter, tex loreals gula burk, finns på salong.. viktigt att ha värme skydd varje gång du plattar eller fönar ditt hår och försök att inte göra det mer än 2ggr i veckan,,,, se till att en frisör färgar dig och inte hemma för då blir det risigt,,, pusssss å krammmmmm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.