Jag har en snygg hemlig man på besök

Jag har en snygg hemlig man på besök hemma:) ser ni vem det är.? Vi låg i soffan och kollade på paradise hotel. Vill ni att jag avslöjar vilka par som kommer till finalen.? Haha jag ljög innan att Stefan var vinnare och flera av er läsare vart arga. Nu tittar vi på America got talent och läser lite skvaller i tidningen om oss själva. Vilket ego jag är som gillar att se papparazzi bilder på mig själv. Eller snarare snygga bilder som jag själv gett tidningen för dom ville att det skulle se ut som papparazzi bilder hehe nu avslöjade jag det oxå men så brukar det gå till i Svensk press har finns det inte riktiga papparazzi men lovar att jag tar några såna imorgon då snygga Danny kommer förbi på klippning och lunch med mig. Godnatt kyss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Jag har en snygg hemlig man på besök

 1. jennifer nalci says:

  Bobby, i vilken salong är det du klipper ? är det den på drottninggatan eller är det någon annan? please svara.
  PUSS

 2. bobbys says:

  Jag klipper på linnegatan 19 nu på salong hankydolls hos Subeyde,,,, tills jag ordnar upp det efter branden,,,, vi är alla välkommna… ring som vanligt 08-4060181 telefonen är kopplad till min salong i vällingby men dom bokar er här i city,, säg bara till att ni ska till oss

 3. jennifer says:

  Okeeeeeeej tack:D !! hoppas salongen på drottninggatan blir klar snart och den som gjorde det där får sitt straff ifall den inte redan har fått det! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.