Måndagar suger verkligen ibland.

Måndagar suger verkligen ibland. Idag har jag inte vart utanför min dörr förutom ett snabbt möte sen hämtade Takeaway mat. Har bara legat i sängen och myst hela dagen. Gjorde en telefon intervju så det var nice då man inte behöver träffas utan kan prata på tel. I love my telefon men stängde ändå i nån timma idag vilket jag inte gjort på månader. När när jag satte telefonen så hade jag sjukt mycket missade samtal och 16sms. Skulle tränat idag med Alex Shirpey men orkade inte så fick några samtal från honom där han undrade om jag mår bra eller vad som hänt hehe. Vilken snäll och omtänksam vän jag har som ringer för att telefonen inte vart på ett litet tag. Så har kommer en liten bild på oss från helgen. Sorry för att jag inte bloggat men känner mig lite stressad inför vissa saker som jag måste ta tag i. Lovar att det blir bättring längre fram. Stor kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Måndagar suger verkligen ibland.

  1. norrlandstoken says:

    Hej Bob.y. Jag är på fel ställe egentligen. Men du kanske kan säga till din bästa vän att börja blogga som hon lovat. Linda lovade full fart efter nyår med videoblogg mm. Det enda man hör nu är att hon drar linor. Hon hjälper sej själv om hon nån gång håller vad hon lovar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.